Libnet.ro
UNICEF

09:15

Berarii Romaniei, ingrijorati de noile poveri fiscale anuntate de Guvern.

România Liberă România Liberă,
Berarii Romaniei, ingrijorati de noile poveri fiscale anuntate de Guvern.

Asociatia Berarii Romaniei sustine ca noile taxe introduse de Guvern vor conduce la o reducere a consumului de bere si la o scadere a veniturilor colectate la bugetul de stat. Sutem ingrijorati de aceasta practica constanta a autoritatilor romane de a nu oferi predictibilitate mediului de afaceri si de a constitui pe hartie cresteri ale veniturilor bugetare prin sporirea accizelor. Realitatile pietei ultimilor ani ne-au demonstrat insa ca presiunea fiscala nu face altceva decat sa . continuă pe România Liberă

Asociatia Berarii Romaniei, ingrijorata de noile masuri fiscale anuntate de Guvern

Asociatia Berarii Romaniei isi exprima ingrijorarea fata de recentele masuri fiscale anuntate de catre Ministerul de Finante pentru anul 2014, in stransa legatura cu acordul cu institutiile financiare internationale, mai exact, in legatura cu preconizata crestere a valorii accizei in lei prin ajustarea cu media anuala a indicelui preturilor de consum, se arata intr-un comunicat de presa.

Anuntul facut de Berarii Romaniei: Berea va fi mai PUTIN ACCESIBILA pentru romani

Calcularea accizelor prin ajustarea cu inflatia medie anuala va face berea mai putin accesibila pentru romani si va scadea veniturile colectate la buget, estimeaza Asociatia Berarii Romaniei, care arata ca.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )