Libnet.ro
UNICEF

15:00

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Playtech Playtech,
De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata. Pretul pe care il platesti pe o sticla de apa difera foarte mult, dar in general acesta este mult mai mare decat daca ai consuma aceeasi cantitate de apa de []. continuă pe Playtech

A divortat si s-a retras din televiziune! Desi era una dintre cele mai indragite prezentatoare tv din Romania, acum nici nu o mai recunosti (FOTO)

Oana Frigescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare, s-a schimbat total de cand a disparut din lumea reflectoarelor si de cand a divortat. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut de la un timp.

AS MONACO - JUVENTUS. Una dintre cele mai ofensive echipe, contra uneia cu o aparare de vis

AS Monaco - Juventus Torino,in semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3. ro. Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce.

Cele mai mari amenzi de circulatie pe care le poti lua in Romania

Cele mai mari amenzi de circulatie in Romania pot ajunge la 2. 900 de lei pentru persoanele fizice care comit sanctiuni incluse in clasa a IV-a, penalizate cu 20 de puncte-amenda, intrucat un punct valoreaza 145 de lei de la 1 februarie 2017.

Teribila istorie a mortii lui Ueli Steck, una din cele mai mari personalitati ale alpinismului mondial. Decizia care a distrus Masinaria elvetiana

Moartea lui Ueli Steck 40 de ani), survenita duminica, 30 aprilie, in urma unuiaccident petrecut in Himalaya,a socat lumea alpinismului.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

BNS, despre Tariceanu: Declaratiile oficialilor romani par rupte de realitate. Eliminarea venitului minim garantat este un demers anti-european

Blocul National Sindical, una dintre cele mai mari confederatii din tara, cere Guvernului, PSD si ALDE sa stopeze declaratiile politicienilor de la Putere care cer eliminarea venitului minim garantat, masura pe care BNS o considera un demers anti-european.

Romania, pe locul doi la unul dintre cele mai importante concursuri de balet din Italia

Romania a castigat locul al doilea la Concursul International de Dans de la Udine, un oras din Italia care s-a transformat intre 30 aprilie si 1 mai intr-o adevarata capitala a dansului international. Tara noastra a fost reprezentata de Ana Toderica 13 ani), care a dansat o variatie din baletul Corsarul.

Arta fotbalului: Monaco, una dintre cele mai ofensive echipe din Europa, intalneste Juve, o specialista a apararii

Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce Juventus a neutralizat Barcelona in runda precedenta, desi spaniolii au un atac stelar format din Messi Suarez si Neymar.

Fast Furious 8 a depasit pragul de un miliard de dolari in box office-ul mondial: care este tara in care filmul a generat cele mai mari incasari

Odata cu incasarile din acest week-end, Furios si iute 8/Fast Furious 8 a depasit pragul de un miliard de dolari la nivel mondial. Filmul s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv.

Topul statiunilor balneare din Romania: unde s-au facut cele mai mari investitii in bazele de tratament

Asociatia Romana de Balneologie a realizat clasamanetul anual al statiunilor din tara noastra. Au fost luate in calcul criterii precum nivelul investitiilor in bazele de tratament, infrastructura, promovarea sau calitatea serviciilor turistice si medicale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )