Libnet.ro
UNICEF

07:15

Arta fotbalului: Monaco, una dintre cele mai ofensive echipe din Europa, intalneste Juve, o specialista a apararii

Adevărul Adevărul,
Arta fotbalului: Monaco, una dintre cele mai ofensive echipe din Europa, intalneste Juve, o specialista a apararii

Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce Juventus a neutralizat Barcelona in runda precedenta, desi spaniolii au un atac stelar format din Messi Suarez si Neymar. continuă pe Adevărul

AS MONACO - JUVENTUS. Una dintre cele mai ofensive echipe, contra uneia cu o aparare de vis

AS Monaco - Juventus Torino,in semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3. ro. Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce.

A divortat si s-a retras din televiziune! Desi era una dintre cele mai indragite prezentatoare tv din Romania, acum nici nu o mai recunosti (FOTO)

Oana Frigescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare, s-a schimbat total de cand a disparut din lumea reflectoarelor si de cand a divortat. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut de la un timp.

Romania, pe locul doi la unul dintre cele mai importante concursuri de balet din Italia

Romania a castigat locul al doilea la Concursul International de Dans de la Udine, un oras din Italia care s-a transformat intre 30 aprilie si 1 mai intr-o adevarata capitala a dansului international. Tara noastra a fost reprezentata de Ana Toderica 13 ani), care a dansat o variatie din baletul Corsarul.

INFOGRAFIE Casele din Monaco au ajuns cele mai scumpe din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume, depasindu-le, in ceea ce priveste pretul pe metru patrat, pe cele din Hong Kong, conform datelor companiei britanice de servicii imobiliare Savills.

Casele din Monaco au ajuns cele mai scumpe din lume INFOGRAFIE

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume, depasindu-le, in ceea ce priveste pretul pe metru patrat, pe cele din Hong Kong, conform datelor companiei britanice de servicii imobiliare Savills.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

Se anunta moartea unuia dintre cele mai indragite produse din istorie?

Computerele au aparut pentru ca oamenii aveau nevoie sa faca foarte rapid calcule. Treptat, computerele s-au mutat din peisajul industrial in viata companiilor si apoi in casele oamenilor. Aceste.

Cascada Bigar, un magnet pentru turisti de 1 Mai

Dupa ce strainii au facut-o celebra, cascada Bigar a ajuns si destinatie de bifat de 1 Mai. Sute de turisti au fost acolo sa vada cu proprii ochi cum arata una dintre cele mai frumoase caderi de apa din.

Un Pont pe Zi: Cele mai bune cote si ponturi atractive pentru meciul dintre AS Monaco si Juventus Torino (VIDEO)

Dan Bara si Sabin Pirvan au prezentat in editia de marti noapte cele mai interesante cote pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre AS Monaco si Juventus Torino. Cei doi au oferit.

Florina Cercel, 53 de ani de cariera. Care este cel mai mare regret

A fost, si este in continuare, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, una dintre cele mai mari artiste ale scenei noastre, si, pentru ca noi credem ca e mai important sa apreciem valorile,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )