Libnet.ro
UNICEF

12:01

Aparate pentru testarea pacientilor suspecti de coronavirus, blocate de birocratii Ministerului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Aparate pentru testarea pacientilor suspecti de coronavirus, blocate de birocratii Ministerului Sanatatii

Doua aparate pentru testarea pacientilor suspecti de coronavirus, blocate in Caras-Severin, pentru ca nu au primit la vreme avizul de functionare din partea Ministerului Sanatatii. continuă pe Adevărul

Tariceanu, acuzatii grave despre centrele pentru testarea COVID-19: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a venit cu acuzatii grave la adresa Guvernului, dupa ce s-au sesizat probleme in cele 103 centre de testare pentru COVID-19, care erau anuntate a fi disponibile pentru persoanele care doresc sa plece in strainatate. Potrivit acestuia, din totalul de centre disponibile, 100 sunt dedicate exclusiv pacientilor internati in spitale. Mesajul lui .

Situatie ingrijoratoare in Prahova. Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti are nevoie de mai multe cadre medicale pentru tratarea pacientilor cu COVID-19: Apel la alesi pentru adoptarea rapida a legii privind detasarea specialistilor (VIDEO)

Directia de Sanatate Publica DSP) Prahova solicita suplimentarea personalului medical care se ocupa de tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )