Libnet.ro
UNICEF

01:05

In ce apartament va locui Cristiano Ronaldo in New York

ADPM ADPM,
In ce apartament va locui Cristiano Ronaldo in New York

Cristiano Ronaldo a cumparat un apartament situat in Trump Tower, o cladire zgarie nori ridicata de Donald Trump. Iata cum arata locuinta de 230 de metri patrati cu vedere la Central Park. continuă pe ADPM

Cristiano Ronaldo, record fabulos pentru Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, sambata, cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid in campionatul Spaniei, cu 231 de reusite, informeaza Mediafax. Ronaldo a depasit recordul de.

Real Madrid invinge Espanol Barcelona cu scor de tenis. Cristiano Ronaldo a facut un meci senzational

Formatia Real Madrid a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 6-0, echipa Espanol Barcelona, intr-un meci din etapa a treia a campionatului Spaniei, in care Cristiano Ronaldo a marcat de cinci ori. Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, cinci goluri la Barcelona. Starul Realului a depasit un record legendar din istoria madrilenilor

Cristiano Ronaldo este omul momentului in fotbalul din Spania, dupa ce a reusit sa marcheze de cinci ori la Barcelona.

Street Style la New York Fashion Week! Cum s-au imbracat fashionistele la saptamana modei!

New York Fashion Week este un spectacol nu doar pe podiumurile de moda, ci si pe strada. Bloggeri si fashioniste din intreaga lume isi fac aparitia purtand outfituri care mai de care mai interesante. Iata cum s-au imbracat fashionistele la saptamana modei de la New York.

Model cu sindromul Down, pe catwalk la New York Fashion Week!

Pentru a doua oara in istorie, o tanara ce sufera de sindromul Down a defilat pe podiumul New York Fashion Week, devenind astfel un model si o sursa de inspiratie pentru oamenii din intreaga lume.

Fostul jucator de tenis James Blake, arestat din greseala in New York (VIDEO)

Fostul jucator de tenis James Blake a fost arestat din greseala in New York, dupa ce fusese confundat cu un suspect, intr-o operatiune a politiei impotriva unei grupari care realiza carti de credit fals,.

Cazaturi spectaculoase la prezentarile din cadrul Saptamanii Modei de la New York

Saptamana Modei de la New York, unul dintre cele mai importante evenimente din industria fashion, a debutat cu accidentari ale modelelor, incidente dureroase si penibile survenite in timpul defilarii pe podiumuri. Una dintre victime este ingerul Victorias Secret Candice Swanepoel, care a prezentat pentru colectia de primavara-vara 2015/2016 a brandului Givenchy.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )