Libnet.ro
UNICEF

10:15

Apartamentele din cartierul tau: cat te costa sa stai langa parcul Herastrau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apartamentele din cartierul tau: cat te costa sa stai langa parcul Herastrau

Apartamentele din zona Herastrau, una din zonele de prestigiu din Bucuresti, au trecut printr-o devalorizare in ultimele 12 luni, pretul mediu scazand cu 9% in octombrie acest an, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Wall-Street. ro va prezinta cum. continuă pe Wall-Street Ro

Apartamentele din cartierul tau: cat te costa sa stai langa parcul Herastrau

Apartamentele din zona Herastrau, una din zonele de prestigiu din Bucuresti, au trecut printr-o devalorizare in ultimele 12 luni, pretul mediu scazand cu 9% in octombrie acest an, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Wall-Street. ro va prezinta cum au evoluat preturile, dar si cum arata cererea si oferta in zona.

Metrou si RATB, la pachet din 3 noiembrie. Cat va costa BILETUL UNIC, in functie de durata de utilizare

Bucurestenii vor putea circula, de sambata, cu bilete unice pentru metrou si vehiculele RATB, care vor fi de trei tipuri, in functie de durata de utilizare, si vor costa intre cinci si 30 de lei, potrivit.

HARTA candidatilor la Camera Deputatilor si Senat. Vezi listele complete din colegiul tau

HotNews. ro va prezinta un instrument grafic si interactiv de identificare rapida a candidatilor la parlamentare pe fiecare colegiu din fiecare judet. Harta interactiva contine numele candidatilor si delimitarea geografica a fiecarui colegiu in judete astfel incat cititorii ii pot identifica usor pe cei care se vor infrunta la alegerile din 9 decembrie. HotNews. ro a publicat si HARTA actualizata a colegiilor parlamentare care arata o situatie cat mai exacta, adusa la zi, cu distributia numarului de colegii detinute de fiecare partid inainte de alegerile parlamentare.

Cat costa nominalizarea pentru un mandat de deputat la Bistrita, pe listele PP-DD.

Presedintele interimar al organizatiei judetene Bistrita Nasaud a PP-DD, Octavian Seciu, a fost prins in flagrant de procurorii DNA primind mita de la un om de afaceri, in schimbul unei candidaturi pentru functia de deputat. Seciu ar fi cerut nu mai putin 75. 000 de euro de la un membru al partidului, pentru a-l ajuta sa fie nominalizat pentru postul de deputat in Colegiul nr. 1 Bistrita la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Acesta l-a denuntat pe Seciu la DNA, iar miercuri i-a dat o .

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )