Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce aplicatie folosesc cei din Belarus ca sa se informeze in ciuda cenzurii

Playtech Playtech,
Ce aplicatie folosesc cei din Belarus ca sa se informeze in ciuda cenzurii

Nexta, un canal media online din Belarus, a devenit o sursa importanta de informatii pentru multi, in timp ce serviciul de internet a fost perturbat in mod semnificativ in tara in urma. continuă pe Playtech

Svetlana Tikhanovskaya a explicat fuga din Belarus: Sa va fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa luati o asa decizie Au aparut apeluri la greva generala: Sa facem sarbatoare din inmormantarea dictaturii (VIDEO)

Svetlana Tikhanovskaya, liderul opozitiei din Belarus, a fugit din tara si se afla acum in Lituania, dupa ce a respins rezultatele oficiale ale alegerilor prezidentiale de duminica. Potrivit Comisiei Electorale.

MIKE POMPEO: Alegerile din Belarus nu au fost libere si corecte

Statele Unite sunt profund ingrijorate de modul in care s-au desfasurat alegerile din Belarus, care nu au fost libere si corecte, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo, in timp ce ciocnirile dintre politie si protestatari au continuat luni .

Protestele din Belarus si sansele regimului Lukasenko de supravietuire, comentate de Armand Gosu in direct pe B1 TV: Pare sa fie inceputul sfarsitului (VIDEO)

Istoricul Armand Gosu a comentat, luni seara, in direct pe B1 TV, evenimentele din Belarus, unde anuntul ca presedintele in exercitiu a castigat un al saselea mandat consecutiv a condus la proteste anti-regim.

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mesaj dur dupa protestele din Belarus: Cer tuturor autoritatilor sa asigure ca voturile sunt numarate si publicate corespunzator

Un mesaj dur a fost transmis de catre sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la adresa autoritatilor din Belarus, ca raspuns la interventia brutala a fortelor de ordine in timpul protestelor organizate du.

Alegerile din Belarus Candidata opozitiei s-a ascuns in ajunul votului (presa)

In seara de dinaintea confruntarii de duminica cu Aleksandr Lukasenko, de multa vreme presedinte al tarii, candidata la scrutinul prezidential din Belarus s-a ascuns, alegerile de duminica fiind cele mai imprevizibile din ultima generatie, scrie The Guardian, preluat de Rador. Candidata Svetlana Tihanovskaia a fugit din apartamentul sau dupa ce politia a arestat cativa membri importanti ai campaniei sale electorale, iar criticii considera ca este vorba despre o incercare de a speria opozitia inaintea acestui vot de importanta cruciala. Nu-si va petrece noaptea acasa, ca sa nu fie singura. Dar nu a parasit Minskul, ci va ramane in oras, le-a spus jurnalistilor un secretar de presa.

Peste 2.000 de persoane retinute dupa manifestatiile din Belarus

Peste 2. 000 de persoane au fost retinute in urma manifestatiilor care au avut loc in Belarus in ultimele 24 de ore, dupa realegerea lui Aleksandr Lukasenko.

Mike Pompeo (SUA): Alegerile prezidentiale din Belarus n-au fost nici libere, nici corecte La Minsk continua violentele intre protestatarii anti-regim si fortele controlate de Lukasenko

Statele Unite sunt profund ingrijorate de felul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale in Belarus, care nu au fost nici libere, nici corecte, a afirmat Mike Pompeo, seful diplomatiei americane,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )