Libnet.ro
UNICEF

14:45

Aplicatie pentru medicii rezidenti. Raed Arafat: Va fi o foaie de parcurs a pregatirii lor

Antena3 Antena3,
Aplicatie pentru medicii rezidenti. Raed Arafat: Va fi o foaie de parcurs a pregatirii lor

Prima aplicatie de mobil destinata pregatirii medicilor rezidentilor in medicina de urgenta, medEasy, a fost lansata, marti, la spitalul Floreasca, in prezenta sefului Departamentului pentru. continuă pe Antena3

Aplicatie mobila pentru medicii rezidenti de la Urgenta, lansata de o firma IT romaneasca si DSU

O aplicatia mobila destinata medicilor rezidenti cu specializarea medicina de urgenta, care sa ii ajute sa-si indeplineasca si sa monitorizeze activitatile si procedurile medicale mai rapid si sa faciliteze colaborarea dintre rezidenti si indrumatorii lor a fost lansata de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta si compania IT romaneasca QUALITANCE. Iata cum functioneaza aplicatia.

Aplicatie pentru pregatirea medicilor rezidenti

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a lansat, marti, o aplicatie pentru pregatirea medicilor rezidenti. Potrivit doctorului Raed Arafat, medicii pot primi inclusiv sfaturi privind pregatirea lor, fiind vorba de o aplicatie la care vor avea acces mai multe spitalele, in mod gratuit.

Raed Arafat, despre romanii raniti in Ungaria: O sa-i aducem in tara, daca decid medicii de la Debretin

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, marti, ca doi din cei sase raniti in accidentul petrecut in Ungaria sunt in stare grava si a precizat ca medicii di.

Raed Arafat, mesaj dupa accidentul mortal care i-a indoliat pe salvatorii din Caras-Severin

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a transmis condoleante familiei ambulantierului mort in accidentul frontal de duminica seara, de pe DN6, in apropiere de localitatea Caransebes. De asemenea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )