Libnet.ro
UNICEF

09:15

Aplicatiile din Play Store prin care infractorii te pot jefui foarte usor

Playtech Playtech,
Aplicatiile din Play Store prin care infractorii te pot jefui foarte usor

Play Store nu este un loc atat de sigur pe catsi-ar fi dorit cei de la Google. Pe parcursul ultimilor ani de zile, Google a investit resurse considerabile pentru a face din Play Store un loc cat mai sigur pentru utilizatori. Din pacate, insa, infractorii din mediul online reusesc in continuare sa introduca aplicatii malitioase []. continuă pe Playtech

Speed dating cu antreprenori: sfaturi din toate colturile lumii care iti pot schimba viata

Sala este una mare, de peste 60 de locuri. Pe fiecare masuta este cate un nume poti intui ca sunt din toate tarile Europei, si nu numai. Sunt invitat sa iau loc in fata primului si, timp de doar 4 minute, trebuie sa smulg.

5 motive pentru care Taurii pot fi partenerii ideali

Un barbat din zodia Taurului va lupta sa obtina ceea ce-si doreste. Iar daca a pus ochii pe o femeie si a reusit sa o cucereasca, nu-i mai trebuie altceva. Iata 5 motive pentru care Taurii pot fi.

Sotia lui Dacian Ciolos va canta in cadrul unui eveniment, prin care se doreste strangerea de fonduri pentru rascumpararea sculpturii lui Brancusi (VIDEO)

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Romaniei, va canta la Alba Iulia in cadrul unui eveniment prin care se doreste strangerea de fonduri pentru rascumpararea sculpturii lui.

Adrian Curaj, ordin prin care a dispus cresterea cuantumului bursei de merit pentru elevii olimpici internationali

Ministrul Educatiei Adrian Curaj a emis un ordin prin care a dispus cresterea cuantumului bursei de merit pentru elevii olimpici internationali, din anii 2015-2016, potrivit adevarul. ro. Valoarea bursei pentru.

Sebastian Ghita a sustinut ca Valeriu Zgonea a vehiculat teoria conspiratiei prin care PSD trebuie sa ajunga la 20% (VIDEO)

Teoria conspiratiei prin care PSD-ul trebuie sa ajunga la 20% a fost vehiculata de Valeriu Zgonea. Cel putin asta sustine deputatul Sebastian Ghita. Parlamentarul a dezvaluit informatii despre modul in care.

Trucul simplu prin care vezi dusmanii de pe Facebook. Uite cine te-a sters!

Pentru ca Facebook nu iti permite sa tii o evidenta stricta legata de cei care te-au sters de pe Facebook, exista o aplicatie dedicata care face acest lucru. De-a lungul anilor, desi Facebook a beneficiat.

Gheorghe din Florenta, ieseanul despre care italienii au facut un film documentar (VIDEO)

Un roman care s-a stabilit in Italia estedat de exemplu de Corriere Fiorentino, suplimentul florentin al Corriere della Sera, pentru succesul sau. in 2003, barbatul a venit de la Iasi fara ni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )