Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple iPad mini - La ce ne putem astepta de la cea mai mica tableta Apple

Hotnews Hotnews,
Apple iPad mini - La ce ne putem astepta de la cea mai mica tableta Apple

Apple ar trebui sa lanseze marti o sora mai mica pentru iPad, o tableta cu ecran de 7,85 inch care s-ar putea numi iPad Air. Presa a speculat mult in legatura cu caracteristicile tabletei, in legatura cu pretul ei si mai ales legat de impactul, devastator spun unii, pe care noul produs il va avea asupra tabletelor concurente. Mai jos puteti citi despre asteparile pe care piata le are de la noul produs. continuă pe Hotnews

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Descoperirea importanta facuta in Polonia. Cea mai veche fosila de broasca testoasa din lume

Cea mai veche fosila de broasca testoasa din lume a fost descoperita intr-un depozit de argila de langa o groapa de gunoi din sudul Poloniei, informeaza AFP. Cercetatorii de la Institutul de Paleontologie.

China ar putea inregistra cea mai slaba crestere economica din ultimii 23 de ani

China ar putea avea, anul viitor, cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace, estimeaza spcialistii companie americane Honeywell, potrivit Bloomberg. Nu ne-ar surprinde ca anul urmator China sa.

Bloomberg: China ar putea inregistra in 2013 cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace

China ar putea atinge, in 2013, cea mai redusa crestere economica din 1990 incoace, estimeaza Dave Anderson, directorul financiar al companiei americane Honeywell International Inc. , care are afaceri in China, potrivit Bloomberg. Nu ar reprezenta o surpriza pentru noi cazul in care cresterea economica a Chinei nu ar trece de 7% in 2013, a declarat oficialul companiei americane. Ne asteptam la o crestere economica limitata, a adaugat acesta.

Locul in care claustrofobii nu vor calca niciodata. Cum arata cea mai ingusta casa din lume

Cea mai ingusta casa din lume are cel mult 1. 5 metri latime si a fost ridicata in Polonia. Constructia face parte dintr-un proiect artistic al unui autor israelian, dedicat memoriei rudelor sale, care au murit.

Aceasta decizie va revolutiona cea mai populara bautura din lume. Este o schimbare radicala

Este cea mai populara bautura racoritoare din lume, dar si una din cele mai controversate. Diferite experimente menite sa avertizeze populatia privind efectele daunatoare asupra sanatatii au strans milioane.

Afla care este CEA MAI IEFTINA masina din Marea Britanie.

De abia intrata in productie la Mioveni, noua generatie a Daciei Sandero a fost recunoscuta oficial drept cea mai ieftina masina disponibila pe piata din Marea Britanie, potrivit digi24. ro. Modelul compact al constructorului argesean costa putin sub 6. 000 de lire sterline, suma contra careia orice britanic poate achizitiona un Sandero nou in echiparea de baza. Nu este insa una tocmai austera: masina vine din standard cu jante de tabla de 15 inch, bancheta rabatabila, ABS, ESP, patru airbaguri, .

Cea mai mica pasare din lume, fotografiata in premiera in Europa, la Arad!

Cea mai mica pasare din lume, Hummingbird, specifica continentului american, a fost fotografiata in aceasta toamna la Sebis, in judetul Arad, de un localnic.

Este cea mai CIUDATA mireasa din lume. Toti invitatii de la nunta s-au crucit cand au aflat asta

Visa de cand era mica la nunta ei. Cum va arata, cum va fi rochia, unde se va tine evenimentul, cine va fi invitat, ce vor servi la masa. si lista poate continua. Asa ca Anita Chakraburty, cand a ajuns la.

Isarescu: Limitarea licitatiilor repo, cea mai buna metoda pentru reglarea cursului

Limitarea licitatiilor saptamanale repo derulate de Banca Nationala a Romaniei BNR) este o metoda mai rapida si mai eficace de actiune decat modificarea dobanzii de politica monetara, cu un impact mai important asupra cursului de schimb, a declarat, la Varsovia, Guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, citat de Bloomberg, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )