Libnet.ro
UNICEF

08:00

Apple ar putea castiga miliarde de dolari de pe urma Pokemon Go

Playtech Playtech,
Apple ar putea castiga miliarde de dolari de pe urma Pokemon Go

Pokemon Go s-ar putea dovedi o mina de aur pentru cei de la Apple in viitorul apropiat. Pokemon Go este probabil cel mai popular joc din lume in acest moment, iar Nintendo si Niantic nu sunt singurele companii care ar putea castiga sume foarte mari de bani de pe urma acestuia. Dupa cum scriu cei []. continuă pe Playtech

Softbank va cumpara cu 32 miliarde dolari producatorul britanic de procesoare ARM

Grupul japonez Softbank a ajuns la o intelegere pentru a cumpara cu 32 miliarde dolari producatorul britanic de procesoare ARM care este furnizor si pentru iPhone. Este una dintre cele mai mari tranzactii din ultimii ani, iar japonezii platesc cu 43% peste pretul de pe bursa al actiunilor, informeaza Reuters. Suma este una record pentru o companie europeana de tehnologie. ARM a avut anul trecut venituri de sub un miliard de lire sterline. Stirea se actualizeaza.

Softbank va cumpara cu 32 miliarde dolari dezvoltatorul britanic de procesoare ARM

Grupul japonez Softbank a ajuns la o intelegere pentru a cumpara cu 32 miliarde dolari dezvoltatorul britanic de procesoare ARM care este furnizor si pentru iPhone. Este una dintre cele mai mari tranzactii din ultimii ani, iar japonezii platesc cu 43% peste pretul de pe bursa al actiunilor, informeaza Reuters. Suma este una record pentru o companie europeana de tehnologie. ARM a avut anul trecut venituri de sub un miliard de lire sterline. Stirea se actualizeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )