Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple Watch m-a ingropat in notificari si nimeni nu l-a remarcat

Adevărul Adevărul,
Apple Watch m-a ingropat in notificari si nimeni nu l-a remarcat

Am inceput sa port de ieri Apple Watch. M-am plimbat cu el la metrou, acasa, la munca. Am imbracat haine de imparat, dar imparatul era, si de data asta, gol. continuă pe Adevărul

Apple Watch este un ceas de incredere pentru scufundari [VIDEO]

Desi oficialii Apple au fost foarte rezervati in privinta rezistentei la apa a Apple Watch, mai multe teste confirma ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Review-urile pentru Apple Watch au ajuns online deja de cateva saptamani si sunt impartite. Foarte multi posesori sunt incantati de aparat, dar exista si cei care sunt [] Apple Watch este un ceas de incredere pentru scufundari [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primul Apple Watch rotund a fost creat cu ajutorul unui polizor [VIDEO]

In continuarea seriei de teste absurde la care este supus un Apple Watch, cineva s-a gandit sa-l faca rotund prin polizarea cu precizie a colturilor. Cu mult timp inainte de lansarea oficiala a Apple Watch, majoritatea zvonurilor ne faceau sa credem ca vom avea parte de un ceas rotund, in spiritul cronografelor clasice pe care [] Primul Apple Watch rotund a fost creat cu ajutorul unui polizor [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un hacker a instalat un browser pe Apple Watch si experienta e pe cat de proasta te astepti

Ecranul infim al unui smartwatch nu este ideal pentru navigat pe internet, dar un hacker a reusit sa intreprinda aceasta activitate pe un Apple Watch. Este incredibil volumul de efort investit de anumiti internauti in niste activitati a caror utilitate nu este foarte evidenta la prima vedere si, cu siguranta, nu e deloc profitabila. Privind [] Un hacker a instalat un browser pe Apple Watch si experienta e pe cat de proasta te astepti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

LG castiga bani cu fiecare Apple Watch pe care il cumperi

Desi s-ar putea sa fiti surprinsi de aceasta statistica, cei de la LG se pare ca au cel mai mult de castigat din vanzarile de ceasuri inteligente. Indiferent daca va incanta sau nu acest trend, smartwatch-urile incep sa prinda teren. Varietatea foarte mare de optiuni si lansarea constanta de noi modele fac o treaba foarte [] LG castiga bani cu fiecare Apple Watch pe care il cumperi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )