Libnet.ro
UNICEF

17:15

Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil

Playtech Playtech,
Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil

Desi titlul pare o contradictie in termeni, se pare ca Apple Watch Sport, datorita panoului protejat cu Ion-X se vede mult mai bine in soare, dar se crapa usor. Vor mai trece cateva saptamani pana vom afla tot ce se poate despre noile ceasuri Apple. intre timp, respectivele smartwatch-uri sunt supuse zilnic unor teste, mai [] Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Apple Watch Sport vine cu un incarcator suficient de ieftin cat sa te simti inselat de Apple

Toate materialele promotionale pentru Apple Watch infatiseaza un incarcator metalic atragator. Daca va orientati insa catre un Apple Watch Sport, nu-l veti primi. Avand in vedere pretul deloc accesibil al unui Apple Watch, nimeni nu se astepta ca deschiderea cutiei sa fie similara cu experienta unui Kinder Surprise. Cu alte cuvinte, nu ar fi trebuit [] Apple Watch Sport vine cu un incarcator suficient de ieftin cat sa te simti inselat de Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Hanescu, cel mai bun roman din clasamentul ATP, pe locul 155

Victor Hanescu este in continuare cel mai bun tenisman roman al momentului si ocupa locul 155, sase trepte mai jos fata de saptamana trecuta, in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP) dat.

Traian Stancu, Kiwi Finance: 2015 va fi cel mai bun an din ultimii sase

Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite de pe plan local, se asteapta ca anul acesta sa fie cel mai bun din ultimii 6 si mizeaza pe o crestere de 15% a volumelor totale intermediate, a declarat Traian Stancu, directorul de operatiuni al companiei,.

Ana Lungu, castigatoarea Premiului pentru Cel mai bun regizor la Festivalul International de Film Bucuresti

Regizoarea lungmetrajului Autoportretul unei fete cuminti, Ana Lungu, a castigat Premiul pentru Cel mai bun regizor si Premiul publicului la Gala de inchidere a celei de-a unsprezecea editii a Festivalului.

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie.

VIDEO: Ce culoare va avea un Apple Watch dupa ce este introdus intr-un blender

V-bloggerul american Tom Dickson a facut un test care a socat pe multi internauti. A introdus intr-un blender cu lame din titan si diamant un Apple Watch sport. Dupa cateva minute tot ce mai ramane din ultimul gadget al companiei din Cupertino este o culoare vascoasa si uscata.

Romanii s-au imbulzit la Apple Watch. Au dat averi pe versiunile cele mai scumpe

Apple Watch, Watch Sport si Watch Edition au putut fi precomandate de la QuickMobile in ultima saptamana. Magazinul online a inceput sa onoreze comenzile si a oferit cateva detalii interesante cu privire la numarul precomenzilor. Romanii s-au aratat foarte interesati de noul gadget Apple, iar vestea buna pentru ei este ca isi vor primi smartwatch-urile [] Romanii s-au imbulzit la Apple Watch. Au dat averi pe versiunile cele mai scumpe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch intr-un test absurd oare merge la blender? [VIDEO]

Niciodata nu am apreciat distrugerea fara sens a gadgeturilor, dar pentru un Apple Watch bagat intr-un blender de mare putere am facut o exceptie. Nu mai auzisem de mult timp de cei de la Blendtec. Pentru o perioada destul de lunga, de cativa ani, fiecare gadget popular care se lansa trecea prin cel mai agresiv [] Apple Watch intr-un test absurd oare merge la blender? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum cumperi un Apple Watch din aur cu un pret de 10 ori mai mic decat la Apple

Era evident ca vor aparea alternative mai ieftine, identice ca design, pentru un Apple Watch din aur masiv, iar inevitabilul tocmai s-a produs. Doritorii de gadgeturi premium se orienteaza deseori catre produse Apple. Acestea au un design atragator si rareori dezamagesc la capitolul performanta. Cu lansarea Apple Watch Edition din aur masiv, gigantul din Cupertino [] Cum cumperi un Apple Watch din aur cu un pret de 10 ori mai mic decat la Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO HotNews.ro a lansat versiunea 2.5 a aplicatiei pentru iOS care suporta dispozitivele Apple Watch

Noua aplicatie HotNews. ro pentru terminalele mobile produse de Apple suporta acum si dispozitivele Apple Watch. Utilizatorii aplicatiei pot citi cele mai noi titluri publicate pe site-ul hotnews. ro direct pe ceasul de la mana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )