Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

România Liberă România Liberă,
Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie. continuă pe România Liberă

Ana Lungu, castigatoarea Premiului pentru Cel mai bun regizor la Festivalul International de Film Bucuresti

Regizoarea lungmetrajului Autoportretul unei fete cuminti, Ana Lungu, a castigat Premiul pentru Cel mai bun regizor si Premiul publicului la Gala de inchidere a celei de-a unsprezecea editii a Festivalului.

Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil

Desi titlul pare o contradictie in termeni, se pare ca Apple Watch Sport, datorita panoului protejat cu Ion-X se vede mult mai bine in soare, dar se crapa usor. Vor mai trece cateva saptamani pana vom afla tot ce se poate despre noile ceasuri Apple. intre timp, respectivele smartwatch-uri sunt supuse zilnic unor teste, mai [] Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Traian Stancu, Kiwi Finance: 2015 va fi cel mai bun an din ultimii sase

Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite de pe plan local, se asteapta ca anul acesta sa fie cel mai bun din ultimii 6 si mizeaza pe o crestere de 15% a volumelor totale intermediate, a declarat Traian Stancu, directorul de operatiuni al companiei,.

Victor Hanescu, cel mai bun roman din clasamentul ATP, pe locul 155

Victor Hanescu este in continuare cel mai bun tenisman roman al momentului si ocupa locul 155, sase trepte mai jos fata de saptamana trecuta, in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP) dat.

Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot

Oxidul de azot este unul dintre cele mai daunatoare elemente pentru stratul de ozon, dar si unul dintre cele mai utile pentru oameni. Daca intrebati in prezent pe cineva in legatura cu pericolele care ameninta clima, cei mai multi vor indica mai intai dioxidul de carbon. Dar exista o substantaal carei impact asupra planetei noastre este [] Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premiile BIFF 2015: cel mai bun film - Departe de oameni, cel mai bun regizor - Ana Lungu

Sambata seara, la Cinema Studio din Bucuresti, a avut loc Gala de inchidere a celei de-a unsprezecea editii a Festivalului International de Film Bucuresti, care s-a desfasurat in prezenta invitatului special al festivalului, iconicul actor italian Franco Nero.

Cel mai important proiect al ASF pe 2015: Realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro

Fiecare dintre cele trei institutii de supraveghere absorbite de ASF au venit cu propriile sisteme IT, unul mai slab decat celalalt, drept pentru care cel mai ambitios si important proiect al autoritatii pe 2015 este realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. Autoritatea vrea sa finanteze acest proiect prin fonduri UE si spera sa obtina acesti bani undeva in luna septembrie 2015, dar pana atunci a alocat un buget propriu pentru modernizarea infrastructurii IT, a spus Negritoiu.

Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380?

Pe 25 aprilie, in urma cu 10 ani, Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, efectua primul sau zbor la Toulouse. in 2005, atunci cand a zburat pentru prima oara, Airbus A380 a devenit imediat superstarul din domeniul aeronauticii. Multi il vedeau pur si simplu drept noul detinator al titlului de cel [] Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tsipras anticipeaza un acord cu creditorii cel mai tarziu la inceputul lunii mai

Premierul grec crede va ajunge la un acord cu creditorii Atenei cel mai tarziu la inceputul lunii mai. Obiectivul nostru . ) este de a ajunge la un prim acord in aceasta saptamana, daca este posibil, sau cel mai tarziu saptamana viitoare, a declarat ieri Alexis Tsipras intr-un interviu acordat postului grec de televiziune Star TV, citat de AFP.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )