Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 4.500 de familii din Valea Jiului, fara caldura, in noaptea de Anul Nou

România Liberă România Liberă,
Aproape 4.500 de familii din Valea Jiului, fara caldura, in noaptea de Anul Nou

Aproape 4. 500 de familii din trei localitati din Valea Jiului nu au avut caldura in case de Revelion, din cauza unei avarii produse la Termocentrala Paroseni, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Aproape 4.500 de familii din Valea Jiului, fara incalzire de Revelion, in urma unei avarii

Aproape 4. 500 de familii din trei localitati din Valea Jiului nu au avut caldura in case de Revelion, in urma unei avarii produse la Termocentrala Paroseni. Autoritatile spun ca defectiunea a fost remediata.

Mii de oameni din Valea Jiului au petrecut Revelionul in frig

Mii de oameni au petrecut Revelionul in frig, in Valea Jiului. Situatia dureaza de aproape 24 de ore. Potrivit primelor informatii situati a fost provocata de o defectiune tehnica. Este o situatie ciudata, de.

Valea Jiului: Mii de oameni au ramas fara caldura in noaptea dintre ani, din cauza unei avarii la Centrala din Paroseni (VIDEO)

Pe un ger teribil, la -25 de grade Celsius, mii de oameni au ramas fara caldura. Localnicii din Valea Jiului au dardait in case pentru ca Centrala din Paroseni nu a facut fata. Prefectul judetului.

Aproximativ 9.000 de oameni din Otelu Rosu au ramas fara caldura, din cauza unei fisuri la o conducta care alimenteaza orasul

Aproximativ 9. 000 de oameni din Otelu Rosu stau inca de luni seara in frig. Acestia au ramas fara caldura in case, dupa ce o conducta de gaze s-a fisurat. Primarul localitatii spune ca problema va fi.

Bacau: Mii de familii din 26 de localitati sunt fara energie electrica din cauza zapezii

Zeci de mii de persoane din 26 de localitati ale judetul Bacau sunt fara energie electrica, luni, dupa ce rafalele de vant au afectat retelele de transport si distributie a energiei electrice, informeaza.

124 de localitati din sase judete, fara electricitate si apa

Aproape 60 de localitati din judetul Braila au alimentarea cu apa intrerupta, iar alte 65 din Braila, Buzau, Dambovita, Galati, Neamt si Tulcea nu au energie electrica, a anuntat Ministerul de Interne, citat de Mediafax.

Zeci de localitati din sase judete, fara apa si energie electrica

Aproape 60 de localitati din judetul Braila au alimentarea cu apa intrerupta, iar alte 65 din Braila, Buzau, Dambovita, Galati, Neamt si Tulcea nu au energie electrica. Potrivit Ministerului Afacerilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )