Libnet.ro
UNICEF

09:15

Aproximativ 13 pompieri au fost raniti, dupa ce un iaht a explodat in nordul Germaniei

România Liberă România Liberă,
Aproximativ 13 pompieri au fost raniti, dupa ce un iaht a explodat in nordul Germaniei

Aproximativ 13 pompieri au fost raniti, marti seara, dupa ce un iaht a explodat in orasul portuar Minden din nordul Germaniei, a anuntat politia locala. continuă pe România Liberă

Vrancea: Un copil de 4 ani a murit, iar doua surori ale acestuia si parintii au fost raniti intr-un accident

Un copil in varsta de 4 ani a murit, in timp ce parintii lui si doua surori au fost raniti dupa ce tatal, care se afla la volan, ar fi adormit, iar masina a intrat intr-un cap de pod, apoi a luat foc, in judetul Vrancea, transmite News. ro.

Admitere liceu 2017: Patru elevi cu medii peste 9 nu au fost repartizati dupa prima sesiune de admitere

Patru elevi cu medii peste 9 nu au fost repartizati dupa prima sesiune de admitere la liceu care a avut loc miercuri. Este vorba despre trei elevi din Bucuresti si unul din Olt cu medii curpinse intre 9,79 si 9,05, potrivit statisticilor prezentate de Ministerul Educatiei, relateaza News. ro.

Un iaht a sarit in aer intr-un port din Germania. 13 oameni au fost raniti

Cel putin 13 persoane, majoritatea pompieri, au fost ranite marti seara tarziu dupa ce un iaht a explodat in orasul portuar Minden din nordul Germaniei, a anuntat politia locala, informeaza agentia.

A noua oferta pentru cumpararea activelor Oltchim a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O a noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora 18. 00, au declarat ieri, pentru News. ro, surse apropiate procesului de privatizare, care au precizat ca, desi a fost depusa dupa termenul limita si risca sa fie descalificata din aceasta cauza, oferta va fi luata in calcul in cazul in care este considerata suficient de atractiva.

Panica in Polonia! 10.000 de persoane au fost evacuate, dupa ce a fost gasita o bomba din Al Doilea Razboi Mondial

Autoritatile poloneze au lansat duminica dimineata evacuarea a aproximativ 10. 000 de persoane in orasul Bialystok, in estul tarii, dupa descoperirea unei bombe germane de 500 de kilograme.

Prahova: Un MOTOCICLIST a fost BATUT dupa ce intervenit in apararea unei femei implicate intr-un accident rutier

Un motociclist a ajuns la spital dupa ce i-au fost rupte coastele de catre doi barbati. Barbatul a ajuns de urgenta la spital pentru ca s-a implicat intr-un accident rutier produs marti seara in.

Un militar de rang inalt a fost arestat dupa ce a jurat loialitate Statului Islamic

Politia federala FBI) a arestat in Hawaii un soldat al US Army, acuzat de terorism. Ikaika Kang, un sergent de prim rang din cadrul Armatei SUA, a fost arestat sambata sub acuzatia de terorism, iar.

Un militar american a fost arestat dupa ce si-a ucis sotia si un politist

Un militar din armata americana a fost arestat preventiv, intr-o ancheta privind uciderea sotiei sale si a unui agent de politie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )