Libnet.ro
UNICEF

11:31

Arabia Saudita s-ar putea imprumuta pentru prima data in ultimii 15 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arabia Saudita s-ar putea imprumuta pentru prima data in ultimii 15 ani

Arabia Saudita se va confrunta, in acest an, cu un deficit bugetar de 106 miliarde dolari, de peste doua ori mai mare decat prognozele Guvernului de la Riad 39 miliarde dolari), ceea ce va obliga tara sa emita obligatiuni pentru prima data in ultimii 15 ani, ca sa-si finanteze deficitul, arata un studiu realizat de Jadwa Research si citat astazi de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Yemen: Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului avioane, nave militare si trupe terestre

Ministrul apararii al Pakistanului, Khawaja Asif, a anuntat luni ca Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului soldati si avioane de lupta pentru operatiunea sa impotriva rebelilor din Yemen. De asemenea,.

Yemen: Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului trupe si avioane

Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului soldati si avioane de lupta pentru operatiunea sa impotriva rebelilor din Yemen, a anuntat luni ministrul pakistanez al apararii, subliniind ca Islamabadul cauta.

Transportatorii vor putea apela, pentru solutionarea litigiilor, la un tribunal arbitral specializat

Firmele din transporturi si cu activitati auxiliare vor putea apela, pentru solutionarea litigiilor, la Tribunalul Arbitral in Transporturi, institutie autonoma infiintata de Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale ARTRI), scrie.

CSU Craiova invinge pentru prima data pe Extensiv si urca pe podiumul Ligii 1

CSU Craiova a invins fara drept de apel Universitatea Cluj, marti, scor 3-0, in primul meci al etapei a 25-a a Ligii 1. Oaspetii au evoluat cu un om mai putin pe teren inca din minutul 10, pentru olteni inscriind Bawab si Nuno Rocha, in doua randuri. Echipa lui Sorin Cirtu si Emil Sandoi urca pe locul 3 in clasament si asteapta rezultatul intalnirii Steaua-Petrolul pentru a vedea daca ramane pe podium, in spatele campioanei en-titre si a lui ASA Tirgu Mures.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )