Libnet.ro
UNICEF

23:45

Arad: Mai multe strazi si imobile au fost inundate, iar copaci rupti au cazut peste masini, in urma unei furtuni

B1 B1,
Arad: Mai multe strazi si imobile au fost inundate, iar copaci rupti au cazut peste masini, in urma unei furtuni

Mai multe strazi si imobile din Arad au fost inundate, miercuri dupa-amiaza, iar copaci rupti au cazut peste masini, chiar si peste un tramvai, fara a exista raniti, in timp ce zeci de locuitori au sunat la. continuă pe B1

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

Peste 100 de gospodarii din Rodna au fost inundate in urma unei ploi torentiale

O ploaie torentiala a facut ravagii in comuna bistriteana Rodna. Peste 100 de gospodarii au fost inundate, iar drumul national care trece prin localitate a fost blocat de ape si aluviuni in mai multe zone. Apa a ajuns in gospodariile si beciurile oamenilor.

Ploi torentiale si inundatii in mai multe localitati din tara

O furtuna puternica s-a abatut peste orasul Focsani. Zeci de gospodarii au fost inundate iar mai multi copaci au fost smulsi din radacini. Vremea rea a facut ravagii si in Bistrita si Buzau, unde precipitatiile au depasit si 80 de litri pe metru patrat.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1:00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), transmite Mediafax.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, printre care si Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importurile de porci vii si de carne de porc din mai multe tari din Europa, dupa ce mai au fost descoperite recent mai multe cazuri de pesta porcina africana, anunta AFP.

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, inclusiv din Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importul de porci vii si orice fel de carne de porc provenind din mai multe tari europene in care au fost depistate de curand cazuri de febra porcina africana.

A suflat un vant foarte puternic, parca era ciclon. Mai multe case au ramas fara acoperisuri in urma unei vijelii, in Bistrita-Nasaud

Mai multe case din localitatea Salva au ramas, miercuri seara, fara acoperisuri in urma unei vijelii care a smuls copaci din radacina, un plop blocand temporar DN 17 C, drumul care leaga orasul Nasaud de.

Uniunea Europeana vrea sa ofere refugiatilor mai multe posibilitati de a ajunge pe teritoriul sau

Uniunea Europeana trebuie sa ofere refugiatilor mai multe posibilitati de a ajunge pe teritoriul sau, cu scopul de a impiedica trecerile clandestine si producerea unor drame pe mare, a afirmat luni comisarul.

Vladimir Putin: Trebuie sa exportam mai multe arme. Ce se ascunde in spatele declaratiei presedintelui rus

Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a putea moderniza industria si pentru a crea mai multe locuri de munca, a declarat luni presedintele Vladimir Putin. In prezent, Rusia se afla in centrul .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )