Libnet.ro
UNICEF

07:45

Arafat anunta modificarea legii: in momentul in care ai sunat la 112 ai dat deja consimtamantul ca vei fi localizat

Hotnews Hotnews,
 Arafat anunta modificarea legii: in momentul in care ai sunat la 112 ai dat deja consimtamantul ca vei fi localizat

Seful Departamentului de Urgenta Raed Arafat a anuntat duminica, urmare a cazului de la Caracal, ca este nevoie de modificari legislative, care spera sa fie facute intr-o luna, atat legat de localizarea imediata prin apelul la 112, cat si legat de modernizarea sistemului, in ciuda contestatiilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Raed Arafat anunta modificari legislative: in momentul in care ai sunat la 112 ai dat deja consimtamantul ca vei fi localizat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a iesit public duminica, intr-o conferinta de presa, si a anuntat ca vor avea loc mai multe schimbari in legislatie ca urmare a.

RAED ARAFAT: Propunem modificarea legislatiei in vederea implementarii sistemului AML

Presedintele Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, Raed Arafat, a prezentat duminica mai multe propuneri de modificare a legislatiei in domeniu, printre care se numara implementarea sistemului de localizare AML si imbunatatirea procedurilor de gestionare a apelurilor pentru situatii de urgenta deosebite, precum cele de rapire.

Raed Arafat: Propunem modificarea legislatiei in vederea implementarii sistemului de localizare AML

Presedintele Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, Raed Arafat, a prezentat duminica mai multe propuneri de modificare a legislatiei in domeniu, printre care se numara.

Cum a fost gestionat acum 14 ani cazul unui elev ratacit in munti care a sunat la 112. Plecati toti, voi, cei buni! Nu mai girati incompetenta ucigasa a celorlalti

O fosta operatoare de la 112 transmite pe Facebook un mesaj legat de drama de la Caracal si povesteste cum a fost rezolvat cazul unui baiat din Mehedinti de aceeasi varsta cu Alexandra.

in ce zona a identificat STS ca se afla fata din Caracal care a sunat la 112 si unde au gasit-o politistii FOTO

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis vineri un nou comunicat de presa prin care arata detaliat informatiile cu privire la localizarea victimei in cazul crimei din Caracal in urma apelurilor acesteia la 112.

Calin Popescu-Tariceanu va propune modificarea legii STS, la intalnirea cu premierul Viorica Dancila

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va avea o intalnire, luni, cu Viorica Dancila, pentru a discuta despre posibile masuri pe care le poate lua Guvernul si Parlamentul. Liderul ALDE a precizat, intr-o emisiune de la Antena 3, ca poate fi modificata legea STS sau procedurile de interventie in cazuri precum cel din Caracal.

VIDEO Asociatia europeana a numarului 112: Autoritatile romane care gestioneaza 112 au fost reticente ani de zile in folosirea unei tehnologii de localizare gratuita

Timp de multi ani 2015), am insistat la autoritatile romane sa imbunatateasca informatiile despre locatie, dar pana acum nu s-a facut nimic. Serviciile romane care gestioneaza 112 au fost reticente in folosirea unei tehnologii de localizare gratuita a locatiei numita Advanced Mobile Location AML) si care a salvat in mod literal viata a nenumarati cetateni din intreaga Europa. , au transmis vineri pentru HotNews. ro oficialii Asociatiei europene a numarului unic de urgenta EENA).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )