Libnet.ro
UNICEF

07:45

Arafat, despre salvarea oilor din nava rasturnata: Operatiunile au decurs greu pentru ca este o singura cale de acces in ambarcatiune

Adevărul Adevărul,
Arafat, despre salvarea oilor din nava rasturnata: Operatiunile au decurs greu pentru ca este o singura cale de acces in ambarcatiune

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca operatiunile pentru salvarea oilor de pe nava rasturnata in Portul Midia au decurs foarte greu pentru ca era o singura cale de acces in ambarcatiune. continuă pe Adevărul

Mihai Chirca (Asociatia Kola Kariola), despre salvarea oilor din Portul Midia: Actiunea este facuta de ONG-uri. Nu este normal. Trei medici veterinari avanseaza in cotloanele vasului scufundat si inca mai gasesc oi vii (VIDEO)

Mihai Chirca, cel care a pus bazele Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola, a povestit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu,.

Continua salvarea oilor vii de pe navascufundata in Portul Midia: Nu vrem sa intrerupem lucrurl nici dupa lasarea intunericului (IMAGINI DRAMATICE)

Continua salvarea oilor vii de pe navaQueen Hind, scufundata in Portul Midia. AsociatiaLetea Wild Horsess-a implicat in acest caz, iar dupa aproape 72 de ore de la rasturnarea navei.

Decizie de ultima ora in cazul navei scufundate in Portul Midia. Cum se incearca salvarea oilor care sunt inca in viata

Operatiunile de salvare a animalelor care sunt inca in viata pe nava vor continua si noaptea. in acest sens se vor realiza noi cai de acces in interiorul vasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )