Libnet.ro
UNICEF

01:05

Argentina si Chile, in semifinalele Copa America

România Liberă România Liberă,
Argentina si Chile, in semifinalele Copa America

Argentina, marea favorita a competitiei centenare de fotbal Copa America, a obtinut fara probleme calificarea in semifinale. Echipa de fotbal a Chile a surclasat, cu scorul neverosimil de 7-0 2-0) reprezentativa Mexicului, la Copa America, in sferturi de finala . continuă pe România Liberă

SUA in semifinalele Copei America dupa 21 ani

A inceput turneul cu o infrangere in fata Columbiei 0-2), dar echipa lui Jurgen Klinsmann si-a revenit din bataie si este prima califica in sferturile de finala la Copa America.

Columbia in semifinalele Copei America dupa lovituri de la 11 metri cu Peru. Fostul stelist Dayro Moreno printre marcatori

Final dramatic de meci intre Columbia si Peru, doua dintre sfert-finalistele de la Copa America 2016, cu un portar columbian David Ospina devenit erou national.

VIDEO Nebunie in Copa America: sfertul de finala care s-a incheiat cu un scor ireal, 7-0. Messi e si el in semifinale

Copa America Centenario, editia care marcheaza 100 de ani de la primul turneu intre echipele sud-americane, a trecut de faza sferturilor de finala.

VIDEO Copa America: Argentina si Chile, in semifinale

Mexicul a suferit una din cele mai usturatoare infrangeri din istorie, dupa ce a pierdut cu 7-0 partid cu Chile din sferturile Copei America. In semifinalele competitiei a ajuns si Argentina: 4-1 cu Venezuela.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )