Libnet.ro
UNICEF

23:00

Argentina a depasit pragul de doua milioane de cazuri confirmate de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Argentina a depasit pragul de doua milioane de cazuri confirmate de coronavirus

Argentina a depasit miercuri pragul de doua milioane de infectari cu COVID-19, au precizat oficiali din sanatate in contextul in care tara depune eforturi sa accelereze programul de vaccinare intr-o cursa contra cronometru pentru a tine virusul sub control inainte de apropiata toamna din emisfera sudica, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

inca doua cazuri confirmate de infectare cu tulpina britanica: Un barbat de 49 de ani si un nou nascut din Bucuresti Numarul total de imbolnaviri cu aceasta varianta a coronavirusului a ajuns la 56

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate doua noi cazuri de infectare cu tulpina depistata initial in Marea Britanie a coronavirusului. imbolnavirile confirmate se refera la un barbat in.

Romania, pe locul 3 in Europa dupa ce a depasit pragul de un milion de doze de vaccin administrate

La aproximativ o luna si jumatate de la administrarea primei doze de vaccin anti-COVID, Romania a depasit pragul simbolic de 1 milion de doze administrate.

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii.

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )