Libnet.ro
UNICEF

22:45

Argentina: Grav accident rutier in urma caruia trei rude ale Papei Francisc au murit

România Liberă România Liberă,
Argentina: Grav accident rutier in urma caruia trei rude ale Papei Francisc au murit

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, . continuă pe România Liberă

DOLIU in familia Papei Francisc! Rude apropiate ale pontifului au pierit intr-un accident rutier grav

Trei rude ale Papei Francisc si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier petrecut marti dimineata in Argentina, transmite ANSA. in acelasi eveniment dramatic a mai fost ranita o persoana, de asemenea rud.

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Doi stranepoti ai Papei Francisc, precum si mama acestora au murit, marti, intr-un accident rutier produs in Cordoba, Argentina, au anuntat surse ale politiei locale citate de AFP. Decedatii sunt doi copii.

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, a anuntat politia, relateaza AFP.

Constanta: O femeie si fiica sa de 9 ani, moarte intr-un accident rutier

O femeie de 36 de ani si fiica acesteia in varsta de noua ani au murit, sambata noapte, intr-un accident rutier produs pe DN 39, in zona comunei constantene 23 August, dupa ce soferul masinii in care se aflau a facut un viraj pe linia continua, iar autoturismul a fost lovit de un altul.

Constanta: Ambulanta cu pacient, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane, ranite usor

O ambulanta care transporta o pacienta la Spitalul Judetean Constanta a fost implicata, sambata, intr-un accident rutier, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Tomis, in timp ce.

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, implicat int-un grav accident de motocicleta

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a fost implicat vineri seara intr-un grav accident de motocicleta. Dedu, acum in varsta de 42 de ani, are fracturi la piciorul drept si la mana.

O ambulanta, implicata intr-un accident rutier in Constanta. Doua persoane ranite

O ambulanta care transporta o pacienta la Spitalul Judetean Constanta a fost implicata, sambata, intr-un accident rutier, informeaza Mediafax. Accidentul a fost provocat de o soferita care nu s-a asigurat.

2 persoane au fost ranite grav intr-un accident rutier pe DN1

Doua persoane au fost ranite grav in urma unui accident petrecut, duminica dimineata, pe DN 1, in judetul Sibiu si in care au fost implicate trei autoturisme, conform Mediafax. Potrivit primelor informatii.

O femeie insarcinata A MURIT in urma unui accident rutier grav

O femeie care isi plimba copilul de doi ani a fost accidentata mortal, duminica dimineata. Femeia era insarcinata. Copilul cu care se plimba femeia a fost grav ranit si a intrat in.

UPDATE. Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, implicat intr-un accident rutier

Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a fost implicat intr-un accident grav de motocicleta, vineri seara, intre Buzau si Ramnicu Sarat, in timp ce se deplasa la Roman, informeaza digisport. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )