Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Adevărul Adevărul,
Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, a anuntat politia, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Argentina: Grav accident rutier in urma caruia trei rude ale Papei Francisc au murit

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, .

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Doi stranepoti ai Papei Francisc, precum si mama acestora au murit, marti, intr-un accident rutier produs in Cordoba, Argentina, au anuntat surse ale politiei locale citate de AFP. Decedatii sunt doi copii.

DOLIU in familia Papei Francisc! Rude apropiate ale pontifului au pierit intr-un accident rutier grav

Trei rude ale Papei Francisc si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier petrecut marti dimineata in Argentina, transmite ANSA. in acelasi eveniment dramatic a mai fost ranita o persoana, de asemenea rud.

Tragedie in localitatea 23 August: O femeie si fiica sa de 9 ani au murit intr-un accident rutier

Tragedie in apropierea localitatii 23 August din judetul Constanta. O femeie de 37 de ani si fiica ei de 9 ani au murit intr-un accident. Acestea se aflau intr-o masina care a intrat pe contrasens si s-a izbit.

Contul de Twitter al Papei Francisc a depasit 15 milioane de admiratori

Contul a fost inchis dupa doua luni de existenta, cand avea 2,5 milioane de followeri, pe 28 februarie 2013, ziua demisiei papei Benedict al XVI-lea, care a marcat totodata inceputul perioadei cunoscute sub denumirea de Scaun vacant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )