Libnet.ro
UNICEF

19:00

Arges: Cadavrul unui barbat de aproximativ 20 de ani, gasit intr-un lac de acumulare

B1 B1,
Arges: Cadavrul unui barbat de aproximativ 20 de ani, gasit intr-un lac de acumulare

Trupul neinsufletit al unui tanar de aproximativ 20 de ani a fost gasit, duminica, intr-un lac de acumulare din localitatea Leresti din judetul Arges. Anchetatorii cred ca ar fi vorba de o posibila crima,. continuă pe B1

Politistii din Olt au descoperit un abator clandestin in locuinta unui barbat

Politistii din localitatea Potcova din judetul Olt au descoperit un abator clandestin in locuinta unui barbat, scrie Mediafax. Descoperirea a avut loc in cadrul unor perchezitii domiciliare intr-un dosar in.

Barbat cautat in Prahova dupa ce a fost luat de ape: Acesta a alunecat in paraul Bucovel

Mai multe echipaje sunt in cautarea unui barbat in varsta de 40 de ani, duminica, dupa ce acesta a alunecat in paraul Bucovel si a fost luat de ape. Barbatul se plimba alaturi de fiul sau de cinci ani.

Abator ilegal descoperit cu mascatii la locuinta unui barbat din Potcoava-Olt

Politistii din oraselul Potcoava din judetul Olt au reusit sa faca o captura de zile mari la adresa unui suspect ce se afla in vizorul autoritatilor pentru furt de animale. Astfel, cu ocazia unei perchezitii efectuate sambata 19 aprilie, politistii au descoperit intr-o anexa transformata in abator din gospodaria suspectului mai multe animale ce urmau a fi sacrificate pentru comercializare.

VIDEO ARHIVA Rubin Hurricane Carter, pugilistul care a petrecut 20 de ani in inchisoare pe nedrept, a incetat din viata

Fostul pugilist Rubin Hurricane Carter, care a petrecut aproape 20 de ani in inchisoare inainte de a se dovedi ca era nevinovat, fiind acuzat de uciderea a trei persoane, a incetat din viata, duminica, la Toronto, a anuntat o asociatie pe care a condus-o fostul sportiv, potrivit Mediafax.

Peste 600.000 de carti de Gabriel Garcia Marquez s-au vandut in ultimii 20 de ani in Romania

Paisprezece titluri semnate de Gabriel Garcia Marquez au aparut in ultimii 20 de ani in Romania si s-au vandut in peste 600. 000 de exemplare, au declarat agentiei Mediafax reprezentantii editurii Rao, care detine exclusivitatea la nivel national pentru operele scriitorului columbian.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )