Libnet.ro
UNICEF

10:30

Armata SUA anunta Irakul ca se retrage din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Armata SUA anunta Irakul ca se retrage din tara

Armata Statelor Unite a scris, luni, Irakului, afirmand ca se va retrage din tara si ca isi va repozitiona fortele in urmatoarele zile si saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Armata americana anunta Irakul ca se repozitioneaza in vederea unei retrageri

Armata americana l-a anuntat luni seara pe numarul doi al comandamentului militar irakian ca repozitioneaza fortele coalitiei anti-jihadiste in vederea unei retrageri din Irak de maniera securizata si eficienta, potrivit unei scrisori a carei copii a fost consultata de AFP.

Daniele De Rossi se retrage din activitate la 36 de ani

Mijlocasul italian Daniele De Rossi va pleca de la Boca Juniors si se va retrage din activitate, din motive personale.

Petitie pentru oprirea exodului de inteligenta din tara! Profesorul geniilor Gelu Colceag sustine demersul!

Petitie pentru blocarea exodului de inteligenta din tara sustinuta de antrenorul geniilor profesorul FlorianColceag. Pentru a bloca acest fenomen initiatorii petitiei invita statul roman sa finanteze.

Armata americana anunta Irakul ca-si pregateste fortele pentru retragere. Oficial SUA: Scrisoarea a fost trimisa din greseala

Armata americana a notificat, luni seara, printr-o scrisoare, Comandamentul irakian militar ca va proceda la repozitionarea fortelor coalitiei antijihadiste in perspectiva retragerii din Irak intr-o.

Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata atentionari Cod galben de ceata densa in localitati din judetele Salaj, Cluj, Brasov si Covasna, valabile in orele urmatoare.

Zoran Milanovic, pe cale sa devina noul presedinte al Croatiei. infrangere usturatoare suferita de partidul de guvernamant din tara ce detine presedintia Consiliului UE

Zoran Milanovic, fostul premier social-democrat de la Zagreb, este pe cale sa devina noul presedinte al Croatiei, dupa ce a obtinut, duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, 53,25% din voturi,.

Darren Cahill vrea sa ajute si el victimele incendiilor de vegetatie din tara sa natala: Voi da si eu 50 de dolari de fiecare data cand Simona isi pierde controlul

Darren Cahill se alatura si el strangerii de fonduri pentru ajutorarea victimelor provocate de incendiile de vegetatie din Australia, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va dona bani de fiecare data cand tipa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )