Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un artist reinventeaza mai bine decat Hollywood logo-urile celor mai cunoscuti supereroi

Playtech Playtech,
Un artist reinventeaza mai bine decat Hollywood logo-urile celor mai cunoscuti supereroi

In cazul in care v-ati plictisit de eternele logouri ale supereroilor, un artist mexican a gasit un leac pentru voi. Unul, evident, creativ, care ii va face sa zambeasca pe pasionatii de benzi desenate. David Milaneste specializat in caligrafie si branding. Dupa cum se va putea observa si din creatiile din galerie, el reuseste sa [] Un artist reinventeaza mai bine decat Hollywood logo-urile celor mai cunoscuti supereroi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Rezultate BAC 2015 Rezultate record la Bacalaureat:66,41% dintre absolventi au promovat examenul, cu 7 puncte procentuale mai multi decat anul trecut. Cea mai mare promovabilitate de cand au fost introduse camere video

Rezultatele examenelor de Bacalaureat au adus anul acesta o promovabilitate de 66,41%, cu peste 7 puncte procentuale mai mari decat cele de la Bacalaureatul 2014 59,25%) si cu 12% mai mari decat la BAC 2013 54,4%). Sunt cele mai ridicate rezultate din 2011 in prezent, adica de cand au fost introduse camere video. Acesta este si primul an in care ministrul Educatiei a anuntat ca se va implica personal in subiectele de la BAC si in care a declarat, inca dinainte de terminarea examenelor, ca rezultatele vor fi superioare celor din anii trecuti. Mentionam, de asemenea, ca si la bacalaureat au existat profesori care au avertizat ca subiectele au fost mai usoare decat in alti ani. Ministerul Educatiei a precizat ca in doar 5 judete Gorj, Salaj, Teleorman, Giurgiu si Braila) procentul de promovare de la BAC 2015 este mai mic decat anul trecut, in vreme ce in restul judetelor se inregistreaza o majorare de pana la 11,9%.

Seful de design Renault: Volkswagen Passat e regele segmentului D, Renault Talisman e mai bine proportionat

Dezvaluirea lui Renault Talisman, varful de gama al marcii franceze, a starnit atentie prin importanta sa, prin numele pretios si prin similitudinile de design cu Volkswagen Passat in fata) si Chrysler 200 profil si spate). Cum se vede aceasta situatie de la inaltimea functiei lui Laurens van den Acker, seful de design al Renault? Volkswagen Passat este regele segmentului D n. r. ) si competitorul nostru. ) Asta nu inseamna ca trebuie sa avem acelasi stil. Designul nostru e original Renault, mai senzual, masina e mai bine proportionata, e un pic mai mare si avem o parte frontala lata, a spus Laurens van den Acker, intr-o discutie restransa cu jurnalisti din Romania, cu ocazia prezentarii lui Renault Talisman.

Gianluca Buonanno, eurodeputat italian: Moneda euro nu valoreaza mai mult decat hartia igienica. in Europa domneste nazismul financiar german

Gianluca Buonanno, un europarlamentar din cadrul formatiunii extremiste italiene Liga Nordului, a afirmat, in Parlamentul European, ca moneda euro nu valoreaza mai mult decat hartia igienica, scrie.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Rata de promovare din Arad, mai mare decat anul trecut

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Rata de promovare la bacalaureat in judetul Arad este de 59,88%, cu noua procente mai mare decat anul trecut, cand a fost 50,66%. La Liceul Tehnologic Sava Brancovici din.

Adrian Vasilescu (BNR): Grecia ar putea fi nevoita sa ia masuri de austeritate mult mai dure decat cele cerute de creditori. Tara nu poate ramane inchisa

Adrian Vasilescu, consultant de Strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR), este de parere ca Grecia ar putea fi nevoita sa aplice, singura, masuri de austeritate mult mai dure decat cele cerute de.

Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare

Turing Phone ar putea fi un smartphone care sa schimbe industria sau un esec rasunator. Dupa primele informatii despre telefonul mai tare decat otelul, acum este aflata data la care il poti cumpara. Turing Phone este creatia Turing Robotic Industries si este promis drept un dispozitiv foarte rezistent si care sa-ti ofere o comunicare securizata, [] Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Traian Basescu:Nu se poate construi la Bucuresti o moschee mai mare decat biserica ortodoxa Constantin Brancoveanu de la Istanbul

Traian Basescu a declarat joi seara, ca moscheea care se doreste a fi construita la Bucuresti ar fi cea mai mare din Europa si nu ar trebui sa existe un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam la noi.

Cum sa dormi mai bine in noptile caniculare

Cu totii avem probleme cu somnul pe asemenea vreme caniculara. Desi la inceput nu ti se pare a fi o problema grava, pe masura ce noptile caniculare sunt din ce in ce mai multe, apar tulburarile de somn.

Renault Talisman va aduce pentru producator o marja de profit mai mare decat Laguna si Latitude

Renault Talisman este o masina de facut bani, nu imagine, a spus Jerome Stoll, directorul de marketing al Grupului Renault, intr-o discutie restransa cu jurnalisti din Romania, cu ocazia prezentarii noului model Renault. Tinta de vanzari anuala este mai mare de 40. 000 unitati.

Cele mai bine cotate orchestre ale lumii, in concertele Bucuresti

In total, sapte orchestre din top 20 cele mai bune ale lumii in acest an vor concerta pe scena editiei 2015 a Festivalului International George Enescu ce are loc in perioada 30 august - 20 septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )