Libnet.ro
UNICEF

22:45

Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare

Playtech Playtech,
Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare

Turing Phone ar putea fi un smartphone care sa schimbe industria sau un esec rasunator. Dupa primele informatii despre telefonul mai tare decat otelul, acum este aflata data la care il poti cumpara. Turing Phone este creatia Turing Robotic Industries si este promis drept un dispozitiv foarte rezistent si care sa-ti ofere o comunicare securizata, [] Turing Phone, telefonul mai tare decat otelul, are un pret oficial si o data de lansare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Adrian Vasilescu (BNR): Grecia ar putea fi nevoita sa ia masuri de austeritate mult mai dure decat cele cerute de creditori. Tara nu poate ramane inchisa

Adrian Vasilescu, consultant de Strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR), este de parere ca Grecia ar putea fi nevoita sa aplice, singura, masuri de austeritate mult mai dure decat cele cerute de.

iPhone 6s ar putea intra in magazine mai devreme decat se credea

Nu exista indoiala ca vom avea iPhone 6s in toamna. Mai mult decat atat, stim si la ce ar trebui sa ne asteptam de la noul smartphone al Apple. La inceputul acestei luni, am aflat ca noul iPhone va putea fi cumparat din magazine incepand cu data de 25 septembrie, potrivitMobileNews. Pentru ca ne-am obisnuit [] iPhone 6s ar putea intra in magazine mai devreme decat se credea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO]

HTC crede ca One M9 face poze mai bune decat iPhone 6, iar noile reclame au rolul de a ne convinge de acest lucru. Nu mai este un secret pentru nimeni: HTC One M9 a dezamagit,iar toate sursele confirma acest lucru. Tocmai din aceasta cauza, probabil, taiwanezii fac eforturi considerabile pentru a demonstra superioritatea telefonului [] in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ANAF a avut incasari cu peste 4 miliarde lei mai mari decat prevazuse, in primul semestru

ANAF a colectat in primul semestru din acest an cu 4,37 miliarde lei peste programul de incasari prevazut in legea bugetara si cu 7,78 miliarde lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Dovedit stiintific: de ce persoanele singure sunt mai sanatoase decat cele implicate in relatii de cuplu

Din pacate, mai multe studii stiintifice au demonstrat faptul ca persoanele singure, asadar celibatare deopotriva femei si barbati, au o stare de sanatate mai buna decat cele implicate in relatii de cuplu. Iata de.

Utile: De ce persoanele singure sunt mai sanatoase decat cele implicate in relatii de cuplu; Iti cauti perechea pe Internet? Vezi care sunt pericolele; De ce este atat de greu sa ducem pana la capat o dieta

5 schimbari in stilul de viata care te protejeaza de bolile de inima. Bolile de inima ucid anual milioane de oameni, insa acest risc poate fi prevenit daca incepem sa facem anumite schimbari in stilul de viata, legat de alimentatie si sport. 10 trucuri pentru a avea mai multa incredere la birou. Persoanele introvertite sunt de obicei foarte retrase. O sedinta sau chiar o simpla intrebare adresata unui coleg li se va parea un cosmar. Iubeste-te. Suna ciudat, nu? Dar atunci cand te iubesti, si increderea de sine va creste.

Traian Basescu: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara. E o decizie nesabuita

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc, transmite Mediafax.

Basescu, avertisment DUR: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc.

Povestea expresiei a avea o clasa mai mult decat trenul

Aparitia cailor ferate a dat nastere, de-a lungul timpului, unor ,,istorii, mai vesele sau mai triste, precum si unor zicale, ale caror povesti sunt din ce in ce mai putin cunoscute, de vreme ce actorii lor au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )