Libnet.ro
UNICEF

09:45

Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Playtech Playtech,
Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Cine nu o cunoaste pe inconfundabila artista Dida Dragan. Aceasta a vorbit in exclusivitate pentru Impact. ro despre intretinerea permanente a vocii, vrea sa revina cat mai curand pe scena, dar a vorbit si despre ce patimit in vremea comunismului: Eram difuzata rar la televizor, am fost mereu o revolutionara, si atunci, si acum. Artista din . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani.

Vedeta din Romania care nu poarta masca pe strada. Imaginile astea sunt dovada clara (exclusiv)

O vedeta din tara noastra a fost surprinsa fara masca pe strada. Artista, se pare ca refuza aceasta masura de protectie, in ciuda faptului ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus. Artista celebra fara masca de protectie pe strada Artista Sanda Ladosi a fost surprinsa pe o strada din Capitala, fara masca de protectie .

Ce amenzi drastice pot primi soferii din Romania. Milioane de oameni trebuie sa faca asta

Noul an vine cu noi obligatii in privinta taxelor locale pentru proprietarii de autovehicule. Pentru a evita sa fie amendati, acestia trebuie sa respecte termenele de plata prevazute de lege. Pe de alta parte, soferii care sunt mai constiinciosi pot beneficia de unele reduceri la plata impozitului. Ce amenzi drastice pot primi soferii din Romania .

Cati bani intra in autostrazile din Romania, in 2021: suma a fost confirmata, ce se intampla cu ea

Noul ministru al Transporturilor incearca sa fie optimist in ceea ce priveste viitorul autostrazilor din Romania si detaliat proiectele pe 2021 impreuna cu suma ce urmeaza sa fie.

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Ce schimbari ar fi necesare in sistemul de invatamant din Romania. Sorin Cimpeanu: Lucrurile nu vor arata exact ca in februarie 2020. Se va merge mai mult catre telescoala si telemunca (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu este de parere ca pandemia ar putea contribui la schimbarea sistemului de invatamant din Romania. Spre exemplu, atat elevii cat si cadrele didactice au acumulat.

Schimbarea care va afecta toate pensiile din Romania, peste noapte. Nu se mai astepta nimeni la asta

Pensiile din Romania sunt un dezastru. Pe de o parte, sunt cei care au pensii de 800 de lei, multi dintre ei, iar pe de alta parte, sunt oamenii cu 25. 000 sau chiar mai mult. Ministrul Muncii are.

De ce a plecat Ioan Niculae din Romania, de fapt. Ce probleme grave de sanatate are

Se pare ca greutatile nu-i iarta nici pe oamenii de afaceri cu foarte multi bani. Unul dintre cei mai cunoscuti milionari din Romania este Ioan Niculae, care s-ar parea ca are unele probleme de sanatate. De ce a plecat Ioan Niculae din Romania. Ce probleme de sanatate are in luna noiembrie, omul de afaceri si .

Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista. Ce se intampla azi in tara

Astazi, pensionari care sunt afiliati la trei mari organizatii, participa la doua mitinguri, respectiv unul in fata Administratiei Prezidentiale, dar si in fata sediului Guvernului, pentru a protesta deoarece pensiile nu le-au fost majorate cu 40%. Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista Mentionam ca actiunile de protest sunt organizate de catre Federatia Nationala .

STUDIU KPMG: Piata de M and A din Romania readuce optimismul dupa pandemie

A doua editie a publicatiei KPMG Contextul pietei de M and A in Romania arata un optimism sporit in randul investitorilor, care estimeaza ca piata de Fuziuni si Achizitii M and A) din Romania va creste in 2021. Cu toate ca pandemia COVID-19 a creat multa incertitudine in piata, un numar mare de tranzactii fiind amanate, finalul anului a readus optimismul in randul investitorilor. incepand cu trimestrul al III-lea al anului trecut, multe tranzactii s-au reluat si anticipam ca tendinta va continua si in 2021, creand astfel oportunitati semnificative in piata, conform unui comunicat remis KPMG Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )