Libnet.ro
UNICEF

16:30

Asa s-a facut Simona Halep mare

Online Sport Online Sport,
Asa s-a facut Simona Halep mare

Simona Halep a publicat o imagine, insotita de un comentariu, cu mama ei gatind la bucatarie. Mama Simonei, cea care a facut-o mare, gatesteca o mare campioana. continuă pe Online Sport

Copiii primesc pasa de la Simona Halep si Horia Tecau

Iubitorii de tenis de la malul marii au posibilitatea de a petrece cateva ore pe terenul de tenis alaturi de cei mai importanti jucatori ai momentului: Simona Halep nr. 3 WTA) si Horia Vlad Tecau nr. 16 ATP, dublu). Tenis Club Idu Mamaia lanseaza cea de-a treia editie a proiectului KIDS DAY 2014, rezervat micilor impatimiti ai tenisului.

Simona Halep: La multi ani, Romania!

Simona Halep nu putea rata prilejul de a fi alaturi d eromani de ziua nationala. Numarul trei mondial a scris un mesaj pentru toti romanii.

WTA: Simona Halep, locul 1 in cel mai vizionat rezumat din tenis al anului 2014

WTA a publicat niste rezumate video ale celor cinci meciuri cheie din anul 2014. Printre ele, la numarul 1, cel mai vizionat,se afla cel al finalei dintre Simona Halep si Maria Sharapova de la Madrid.

Simona Halep si Horia Tecau servesc pentru copii de Mos Nicolae la Mamaia

Simona si Horia vor servi pentru viitorul tenisului romanesc in cadrulevenimentului Kids Day, care se va desfasura sambata, 6 Decembrie 2014, intre orele 11:00 si 15:00, la Tenis Club IDU din Mamaia.

Marica, mesaj de ziua nationala pentru Simona Halep. Vezi ce i-a scris!

Ciprian Marica i-a transmis un mesaj Simonei Halep de ziua nationala. Nu l-a uitat nici pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Cei doi au avut parte si de un cadou virtual de la capitanul nationalei de fotbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )