Libnet.ro
UNICEF

22:15

WTA: Simona Halep, locul 1 in cel mai vizionat rezumat din tenis al anului 2014

Online Sport Online Sport,
WTA: Simona Halep, locul 1 in cel mai vizionat rezumat din tenis al anului 2014

WTA a publicat niste rezumate video ale celor cinci meciuri cheie din anul 2014. Printre ele, la numarul 1, cel mai vizionat,se afla cel al finalei dintre Simona Halep si Maria Sharapova de la Madrid. continuă pe Online Sport

Simona Halep, cap de afis la Shenzhen, primul turneu al anului 2015

Simona Halep 3 WTA) apare pe afisul turneului de la Shenzhen, din China, prima competitie din anul 2015, care va debuta pe 5 ianuarie.

Wim Fissette face noi dezvaluiri despre Simona Halep

Simona Halep continua sa fie in atentia presei straine, iar Wim Fissette, devenit mult mai celebru dupa traseul bun alaturi de jucatoarea din Romania, ofera noi detalii despre relatia lor profesionala. Un antrenor cerebral, Fissette cel care a sfatuit-o pe Halep sa joace cu Ivanovic doua seturi pentru a avea sanse sa castige Turneul Campioanelor de la Singapore) vorbeste despre ceea ce a trait alaturi de Halep si cum i-a imbunatatit jocul.

Simona Halep tine capul de afis la Shenzen

Simona Halep apare pe afisul turneului de la Shenzhen, din China, primul din anul 2015, care incepe pe 5 ianuarie. Jucatoarea noastra apare pe poster alaturi de Petra Kvitova, a doua favorita la castigarea trofeului dupa Simona Halep. Cele doua sunt despartite de un dragon care scuipa foc.

Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume

Daniel Osmanovici a reusit! Timp de 37 de ore si 10 minute a stat in emisie si a prezentat cel mai lung buletin meteo. Nu a fost deloc usor, insa colegul nostru de la Observator si-a depasit limitele, de.

Cel mai mare brad plutitor din lume a fost inaugurat la Rio

Sarbatorile Craciunului au inceput sambata seara la Rio de Janeiro cu aprinderea, traditionala de acum, a luminilor din cel mai mare brad plutitor din lume, inalt de 85 de metri, transmite duminica AFP,.

Noriaki Kasai, cel mai varstnic castigator al unui concurs din cadrul Cupei Mondiale de sarituri cu schiurile

Noriaki Kasai a devenit, la 42 de ani si 5 luni, cel mai varstnic castigator al unui concurs din cadrul Cupei Mondiale de sarituri cu schiurile. Japonezul dupa ce s-a impus pe trambulina mare de la Ruka si a urcat.

Unchiul lui Rafael Nadal il lauda pe Federer: Este cel mai bun din istorie, alaturi de Rod Laver

Unchiul sportivului spaniol Rafael Nadal, Toni, a declarat la un post de radio ca jucatorul cel mai bun din istoria tenisului este elvetianul Roger Federer, care imparte acest loc cu Rod Laver.

Income Magazine. Un roman, cel mai profitabil si tranzactionat artist din lume

Pictorul roman Adrian Ghenie este cel mai apreciat si cel mai tranzactionat artist din lume in 2014. Tanarul a reusit sa atinga aceasta performanta dupa ce mai multi colectionari si galerii i-au pus.

Cotatia petrolului a scazut peste 7 dolari pe bursa din New York, la cel mai redus nivel din 2010

Cotatia petrolului a scazut, vineri, cu peste 7 dolari, in raport cu miercuri seara, acesta fiind cel mai redus nivel din 2010, dupa ce Oraganizatia tarilor exportatoare de petrol a decis sa isi mentina.

Calatorie aventuroasa in Australia, cel mai secetos continent inconjurat de cea mai colorata viata marina

Daca vrei sa simti ca te rupi de planeta, dar fara pleci de pe Pamant, inseamna ca esti intr-o vacanta aventuroasa in Australia si Noua Zeelanda. De ce sa mergem in cel mai secetos continent din lume, inconjurat de cea mai colorata viata marina, ne.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )