Libnet.ro
UNICEF

17:00

Asa am trait Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara 4-1

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara 4-1

Cupa Romaniei a programat marti seara de la 20:00 prima mansa a semifinalei in care s-au intalnit Astra Giurgiu si ACS Poli Timisoara. Meciul a fost live text in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

LIVE Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara 2-1

Cupa Romaniei programeaza marti seara de la 20:00 prima mansa a semifinalei in care se intalnesc Astra Giurgiu si ACS Poli Timisoara. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Astra Giurgi - ACS Poli Timisoara (20:00)

Cupa Romaniei programeaza marti seara de la 20:00 prima mansa a semifinalei in care se intalnesc Astra Giurgiu si ACS Poli Timisoara. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Astra Giurgiu, cu un pas in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu a facut un pas mare spre finala Cupei Romaniei la fotbal, marti seara, dupa ce a invins-o pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 4-1 2-1), pe teren propriu, in prima mansa a.

Astra - ACS Poli Timisoara 4-1: arbitrajul a facut praf prima semifinala a Cupei Romaniei. Panduru, declaratia serii

Giurgiuvenii sunt ca si calificati in ultimul act al competitiei KO, inainte de returul programat pentru data de 17 mai.

Liga 1, play-off: Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-1/ Ciprian Deac a adus victoria ardelenilor

Astra Giurgiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-0, intr-un meci din etapa a saptea a play-off-ului Ligii I. Echipa antrenata de Vasile Miriuta a pus capat unei serii de trei meciuri fara victorie si a urcat pe locul trei in clasament. Unicul gol al confruntarii a fost inscris de Ciprian Deac.

Astra cu un picior in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu a castigat detasat prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei in fata celor de la ACS Poli Timisoara, scor 4-1, dupa ce la un moment dat, in debutul intalnirii, tabela arata 1-1.

Astra, la un PAS de un trofeu in acest sezon. Echipa lui Sumudica i-a oferit o lectie de fotbalul Timisoarei

Astra este aproape de a castiga un trofeu in acest sezon dupa ce a trecut cu 4-1 de ACS Poli Timisoara, in turul semifinalelor Cupei Romaniei. Echipa lui Marius Sumudica a deschis scorul.

CFR Cluj castiga la limita cu Astra Giurgiu

Echipa CFR Cluj ramane in lupta pentru titlul din Liga 1 dupa victoria cu 1-0 obtinuta, sambata dupa-amiaza, pe terenul Astrei Giurgiu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )