Libnet.ro
UNICEF

23:00

Astra Giurgiu, cu un pas in finala Cupei Romaniei

Antena3 Antena3,
Astra Giurgiu, cu un pas in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu a facut un pas mare spre finala Cupei Romaniei la fotbal, marti seara, dupa ce a invins-o pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 4-1 2-1), pe teren propriu, in prima mansa a. continuă pe Antena3

Astra cu un picior in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu a castigat detasat prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei in fata celor de la ACS Poli Timisoara, scor 4-1, dupa ce la un moment dat, in debutul intalnirii, tabela arata 1-1.

LIVE Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara 2-1

Cupa Romaniei programeaza marti seara de la 20:00 prima mansa a semifinalei in care se intalnesc Astra Giurgiu si ACS Poli Timisoara. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara 4-1

Cupa Romaniei a programat marti seara de la 20:00 prima mansa a semifinalei in care s-au intalnit Astra Giurgiu si ACS Poli Timisoara. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Liga 1, play-off: Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-1/ Ciprian Deac a adus victoria ardelenilor

Astra Giurgiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-0, intr-un meci din etapa a saptea a play-off-ului Ligii I. Echipa antrenata de Vasile Miriuta a pus capat unei serii de trei meciuri fara victorie si a urcat pe locul trei in clasament. Unicul gol al confruntarii a fost inscris de Ciprian Deac.

VIDEO Chelsea - Tottenham 4-2/ Echipa lui Antonio Conte s-a calificat in finala Cupei Angliei

Chelsea Londra s-a calificat in finala Cupei Angliei, dupa ce a invins, sambata, pe stadionul Wembley, cu scorul de 4-2, formatia Tottenham Hotspur, in semifinalele competitiei.

CFR Cluj castiga la limita cu Astra Giurgiu

Echipa CFR Cluj ramane in lupta pentru titlul din Liga 1 dupa victoria cu 1-0 obtinuta, sambata dupa-amiaza, pe terenul Astrei Giurgiu.

Doua echipe londoneze, Arsenal si Chelsea, vor juca finala Cupei Angliei

Formatia Arsenal Londra a invins, duminica, pe stadionul Wembley, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, echipa Manchester City, in semifinalele Cupei Angliei, si s-a calificat in finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )