Libnet.ro
UNICEF

19:46

Asa am trait: Cupa Romaniei, Optimi de finala: Voluntari - ASA

Online Sport Online Sport,
Asa am trait: Cupa Romaniei, Optimi de finala: Voluntari - ASA

Miercuri transmitem alte doua meciuri din optimile Cupei Romaniei. De la 17:30 incepe cu FC Voluntari - ASA Tg. Mures, meci care se disputa la Centrul National de la Buftea, iar de la 20:30 ne concentram atentia asupra duelului CS Mioveni - Steaua, echipa care a pierdut primul loc in Liga 1 si vine dupa doua infrangeri la rand. Cupa Romaniei se joaca si pe FORUM. continuă pe Online Sport

Live Cupa Romaniei, Optimi de finala: Voluntari - ASA

Miercuri transmite alte doua meciuri din optimile Cupei Romaniei. De la 17:30 incepe cu FC Voluntari - ASA Tg. Mures, meci care se disputa la Centrul National de la Buftea, iar de la 20:30 ne concentram atentia asupra duelului CS Mioveni - Steaua, echipa care a pierdut primul loc in Liga 1 si vine dupa doua infrangeri la rand. Cupa Romaniei se joaca si pe FORUM.

Live Cupa Romaniei, Optimi de finala: Voluntari - ASA (17:30) si Mioveni - Steaua (20:30)

Miercuri transmite alte doua meciuri din optimile Cupei Romaniei. De la 17:30 incepe cu FC Voluntari - ASA Tg. Mures, meci care se disputa la Centrul National de la Buftea, iar de la 20:30 ne concentram atentia asupra duelului CS Mioveni - Steaua, echipa care a pierdut primul loc in Liga 1 si vine dupa doua infrangeri la rand.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )