Libnet.ro
UNICEF

05:00

O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Hotnews Hotnews,
 O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Merita mai multa atentie mesajele de campanie neagra utilizate de Victor Ponta impotriva principalului sau adversar, Klaus Iohannis. Unul dintre ele se remarca prin ticalosie extrema. Ponta exploateaza fara scrupule frica, groaza unor oameni ceva mai expusi manipularii. Pensionarii, oameni de regula saraci, bolnavi si dependenti in mare masura de bunavointa statului, sunt bombardati practic non stop cu amenintarea ca Iohannis, prezentat drept omul lui Basescu, gandeste la fel, taie pensii si salarii. continuă pe Hotnews

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

Victor Ponta, in Biroul Presedintelui. Declaratiile premierului la final de campanie

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gadea in editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3. Presedintele social-democrat a explicat cum a fost campania dar si ce vrea sa faca din.

Spiritul lui Adrian Nastase n-a murit: Victor Ponta promite 400 de terenuri de fotbal, mentorul lui promisese 400 de sali de sport in campania din 2004

Programa educationala va include, incepand cu anul scolar 2015-2016, o ora de fotbal pe saptamana, pentru scoala primara, gimnaziala si liceu, in planurile Guvernului figurand si constructia a 400 terenuri de fotbal la nivel national, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Promisiunea lui Victor Ponta e similara cu cea facuta in urma cu zece ani de mentorul sau, Adrian Nastase, care anunta demararea unui prgram faraonic de construire a 400 de sali de sport.

UPDATE Victor Ponta se lauda ca Romania a urcat 25 de pozitii in clasamentul Doing Business 2015, desi in realitate saltul a fost de doar doua pozitii

Premierul Victor Ponta s-a laudat in sedinta de Guvern de miercuri ca Romania a urcat in 2014, in clasamentul 'Doing Business 2015' elaborat de Banca Mondiala, pe locul 48 din 189 de tari de pe pozitia 73 pe care o ocupa in 2013. Insa, Ponta face o comparatie intre doua rapoarte care nu au legatura intre ele, lucru precizat chiar de reprezentantii Bancii Mondiale. Acestia au spus clar ca a fost modificata metodologia de elaborare a raportului, astfel incat o comparatie intre actualul document si cel din anul anterior nu poate fi realizata. In realitate, Romania a urcat doar doua pozitii fata de locul 50 de anul trecut, conform unui calcul in functie de schimbarile de metodologie. UPDATE Ponta a anuntat pe Facebook ca Romania a urcat 24 de pozitii, nu 25 cum a spus inainte, facand o trimitere catre o stire de pe Agerpres in care se precizeaza ca saltul a fost de doua pozitii.

Victor Ponta, intre Basescu, Iohannis si promisiuni electorale de ultim moment

Invitat aseara la Romania TV, premierul Victor Ponta a mers pe doua directii prin lucrurile pe care le-a declarat: atac la Basescu si asocierea lui Iohannis cu acesta, apoi a lansat o serie de promisiuni pe care le va indeplini odata ajuns la Palatul Cotroceni.

Institutul pentru Politici Publice accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii la dezbaterea electorala dinaintea primului tur

Institutul pentru Politici Publice IPP), care a propus organizarea unei dezbateri electorale intre principalii sase candidati la prezidentiale inaintea primului tur de scrutin, anunta luni ca accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii. Reamintim ca liderul PSD a conditionat prezenta sa la dezbatere de invitarea tuturor celor 14 candidati inscrisi. IPP mai anunta ca propus postului de televiziune Digi24, primul care a raspuns invitatiei de colaborare lansata saptamana trecuta, sa sprijine logistic si sa transmita acest eveniment. DIGI 24 a acceptat propunerea IPP, oferind tuturor posturilor TV interesate posibilitatea preluarii semnalului, afirma organizatia, care solicita totodata candidatilor sa isi exprime in scris intentia de participare in noul format in cursul serii de luni.

Victor Ponta la Viata satului, o ora de publicitate electorala mascata cu un pahar cu lapte in fata

Ca invitat la emisiunea cea mai longeviva a televiziunii publice, asa cum a descris-o moderatorul Gabriel Gherghescu, lui Victor Ponta i s-a oferit prilejul sa intretina confuzia intre conditia de premier si cea de prezidentiabil si sa isi sporeasca vizibilitatea pe bani publici. Timp de o ora, Ponta si-a promovat asa-numitele succese, cel mai adesea la persoana intai, aratand ca este sustinatorul providential al agriculturii romanesti.

Victor Ponta: Acciza la palinca va fi eliminata de anul viitor. Trebuie sa ne pregatim pentru o batalie juridica cu Comisia Europeana

Acciza pentru palinca va fi eliminata, incepand din 2015, potrivit unui proiect de Lege care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2015, dar Romania trebuie sa se pregateasca si de o batalie juridica cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a declarat premierul Victor Ponta, duminica, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )