Libnet.ro
UNICEF

21:15

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Hotnews Hotnews,
 Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice. continuă pe Hotnews

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc, unde au fost minus opt grade

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologilor de.

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius. Potrivit meteorologilor de la statia meteo.

Harghita: Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, transmite Agerpres.

Vineri, cea mai redusa lichiditate din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis vineri in scadere, cu cea mai redusa lichiditate a pietei din ultimele trei saptamani, dezmortita de actiunile din energie si titlurile Erste EBS), in timp ce transferurile cu titlurile Fondul Proprietatea FP) s-au situat la minimul unei perioade de o luna, potrivit Mediafax.

Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata luni la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus opt grade Celsius.

Conde Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Publicatia Conde Nast Traveler a acordat anul acesta titlul de cea mai frumoasa insula din lume unei bucati de pamant care adaposteste una dintre minunile naturale ale lumii incluse in patrimoniul UNESCO.

Castelul Bran, cea mai cunoscuta proprietate din Romania, intr-un reportaj CNN

Castelul Bran a fost subiectul unui reportaj CNN difuzat in cadrul unei emisiuni ce discuta situatia pietelor imobiliare din tarile in curs de dezvoltare. Castelul Bran a fost considerat de jurnalisti americani.

FOTO Provocare de Halloween la Cluj: evadeaza din Hoia Baciu, cea mai bantuita padure din Romania

Ce rezulta daca combini una dintre cele mai bantuite paduri din lume, Hoia Baciu, cu una dintre cele mai populare atractii din Cluj, jocul The Dungeon? Raspunsul il vor afla clujenii vineri, de Halloween, la Mystery Cluj Day. Cum vei reactiona in momentul in care vei ramane singur in padure?, aceasta este intrebarea la care vei putea raspunde daca te inscrii la aventura.

FOTO Baba sufera cumplit la frumusete in dorinta de a avea cea mai subtire talie din lume

Dorinta femeilor de a avea o talie de viespe a dat nastere unei adevarate competitii internationale la care participa reprezentante ale sexului frumos din toate lumea, inclusiv din Romania. Englezoaica Kelly Lee Dekay este cel mai recent exemplu, cu un mijlocel de 40 de cm.

Satmareanul Emanuel Gyenes reprezinta Romania la Dakar 2015, cea mai dura competitie de motorsport din lume

Romaniava avea un reprezentant in cea mai dura competitie de motorsport din lume. Dupa ce a ratat participarea la editia 2014 aRaliului Dakardin motive financiare, Emanuel Gyenesa obtinut fondurile necesare pentru a se inscrie la raliul de anul viitor, in conditiile in care numai taxa de inscriere este de 14. 800 de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )