Libnet.ro
UNICEF

19:15

Asesoft nu va mai finanta echipa de baschet din Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 Asesoft nu va mai finanta echipa de baschet din Ploiesti

Omul de afaceri Sebastian Ghita a anuntat Consiliul Local ca Asesoft nu va mai finanta echipa de baschet CSU Asesoft Ploiesti, informeaza Gazeta Sporturilor. continuă pe Hotnews

O romanca plecata de opt ani la munca peste hotare a castigat titlul de Cea mai buna asistenta medicala din Anglia

O romanca plecata de opt ani la munca peste hotare a castigat titlul de Cea mai buna asistenta medicala din Anglia. Lia Smochina a lucrat la Spitalul Judetean Bacau, iar in prezent este director.

Cel mai mare targ apicol din tara, organizat in Blaj

Cel mai mare targ apicol din Romania, ce are loc anual la Blaj, se va desfasura anul acesta in perioada 26-27 martie. Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul va fi gazduit de Piata 1848.

Sebastian Ghita se retrage din sport: Campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti, ramane fara principalul sponsor

Sebastian Ghita a anuntat ca se retrage de la CSU Asesoft Ploiesti. Omul de afaceri a luat decizia de a nu mai finanta echipa sa de suflet, dupa ce 16 ani a investit in baschetul ploiestean circa 1 milion de.

CSU Ploiesti ramane fara finantator. Sebastian Ghita nu va mai investi in echipa care domina baschetul romanesc

Din cauza problemelor pe care le are cu justitia din Romania si a faptului ca pe numele sau a fost declansata procedura de urmarire penala, Sebastian Ghita a decis sa nu mai investeasca niciun ban in echipa de baschet CSU Ploiesti.

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro .

Rata somajului, cu 0,39 p.p. mai mica decat cea din ianuarie 2014

Rata somajului de la sfarsitul lunii ianuarie 2015, la nivel national, a fost de 5,46%, mai mare cu 0,17 puncte procentuale p. p. ) decat cea din decembrie 2014, dar cu 0,39 pp mai mica decat cea raportata pentru luna ianuarie a anului trecut, a anuntat astazi Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )