Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sebastian Ghita se retrage din sport: Campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti, ramane fara principalul sponsor

B1 B1,
Sebastian Ghita se retrage din sport: Campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti, ramane fara principalul sponsor

Sebastian Ghita a anuntat ca se retrage de la CSU Asesoft Ploiesti. Omul de afaceri a luat decizia de a nu mai finanta echipa sa de suflet, dupa ce 16 ani a investit in baschetul ploiestean circa 1 milion de. continuă pe B1

Sebastian Ghita se retrage din baschet. Campioana Romaniei, lasata fara finantare

Omul de afaceri Sebastian Ghita a retras sustinerea financiara pe care firma sa, Asesoft, o oferea clubului de baschet CSU Ploiesti. Campioana Romaniei a primit astfel o lovitura neasteptata din partea sponsorului sau.

CSU Ploiesti ramane fara finantator. Sebastian Ghita nu va mai investi in echipa care domina baschetul romanesc

Din cauza problemelor pe care le are cu justitia din Romania si a faptului ca pe numele sau a fost declansata procedura de urmarire penala, Sebastian Ghita a decis sa nu mai investeasca niciun ban in echipa de baschet CSU Ploiesti.

VIDEO Sebastian Ghita: Reflectez la retragerea din Comisia parlamentara pentru controlul SRI. / Despre cercetarile procurorilor: Toti trebuie sa ne obisnuim

Sebastian Ghita a declarat luni ca reflecteaza la retragerea sa din Comisia parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii, dar a precizat ca marti va participa la sedinta in care va fi audiat Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI. Sebastian Ghita a facut declaratii presei inaintea inceperii sedintei de plen in care Camera Deputatilor dezbate si voteaza o noua cerere de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute: Toti cei oarecum responsabili incercam sa nu-i impidicam pe procurori si pe justitie sa afle adevarul. Asa cum exista un curent in societate, viata de dupa revolutie a facut ca mai multi demnitari sa fie cercetati. Nu vad de ce cercetari ale procurorilor pot reprezenta o problema. Toti trebuie sa ne obisnuim, a afirmat Sebastian Ghita.

Perchezitii DNA la firma 2K Telecom, detinuta de fratele lui Sebastian Ghita, intr-un dosar legat de proiectul cu fonduri europene Internet in scoala ta

Procurorii DNA fac luni perchezitii la sediul firmei 2K Telecom SRL, detinuta de Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita, relateaza Agerpres si Realitatea TV. Potrivit DNA, perchezitiile sunt facute intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, legat de proiectul Internet in scoala ta - gestionat de Ministerul Educatiei. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii DNA fac perchezitii la sediile SC 2K Telecom SRL, care apartine lui Alexandru Ghita, fratele deputatului Sebastian Ghita, si la SC Avitech Co. SRL, ambele din orasul Voluntari. Vezi in articol detalii despre istoricul acestei licitatii, contestatiile aparute si ofertele depuse.

Perchezitii la firma lui Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita.Este vizata o licitatie a Ministerului Educatiei pentru un proiect finantat de UE

Procurorii anticoruptie fac perchezitii, luni, la doua firme din orasul Voluntari din judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, Alexandru Ghita. in acest caz, anchetatorii fac cercetari intr-un dosar privind o licitatie a Ministerului Educatiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene, in valoare de 33 de milioane de euro.

Ce a declarat Sebastian Ghita despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Sebastian Ghita a declarat, luni, in legatura cu propunerea domunlui Hellvig la SRI, Sebastian Ghita a spus ca spera ca, ca o data ales, sa uite ca a facut parte din politica, ca a fost prieten cu Crin Antonescu.

UPDATE: Fratele lui Sebastian Ghita, prezent la perchezitiile DNA, dupa care va fi audiat. Prejudiciul, 33 de milioane de euro

Procurorii DNA fac perchezitii, luni, la doua firme din Voluntari, judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, Alexandru Ghita. Fratele deputatului este prezent la prchezitii, dupa care va fi dus la DNA pentru audieri.

Instanta a decis: Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Deputatul Sebastian Ghita, acuzat de sprijinirea unui grup infractional in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane sub control judiciar dupa ce instanta suprema i-a respins plangerea la masura dispusa de procurorii DNA.

Deputatul Sebastian Ghita ramane sub control judiciar, in dosarul in care apare numele cumnatului premierului Ponta

Deputatul Sebastian Ghita ramane sub control judiciar. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins contestatia facuta de Ghita la masura impusa de DNA ca.

iCCJ a decis: Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca deputatul Sebastian Ghita sa ramana sub control judiciar, dupa ce acesta a contestat masura in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )