Libnet.ro
UNICEF

15:30

Asigurarea locuintei este mai importanta ca niciodata.

România Liberă România Liberă,
Asigurarea locuintei este mai importanta ca niciodata.

Zeci de comune din zona Moldovei au fost deja lovite de viituri. Meteorologii anunta ca vor urma si altele. Solutia este una singura: asigurarea locuintei impotriva dezastrelor. Ca in fiecare an in aceasta perioada, Romania este lovita de inundatii. Primele afectate au fost, tot ca de obicei, judetele din Moldova, mai ales cele de langa Dunare. Dupa spusele meteorologilor, aria se va extinde in urmatoarele zile. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul 18 septembrie, . continuă pe România Liberă

Ponta: Voi avea grija sa fie pace in USL, stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai ...

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta, relateaza Mediafax. De la mine nu vor mai auzi romanii-n. r. ) nicio declaratie de tensiune in USL. Din punctul meu de vedere, stabilitatea guvernarii si a USL pana in 2016 este mai importanta decat eventuale declaratii care sa faca rating . ) Eu nu sunt stapanul nimanui, de cand s-a .

Ponta: nu voi mai face nicio declaratie de tensiune in USL. Stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai.

Victor Ponta: Stabilitatea USL-ului este mai importanta decat unele declaratii care fac rating

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca toate acuzele pe care i le-a adus liderul PNL si colegul sau de alianta Crin Antonescu nu afecteaza cu nimic stabilitatea USL-ului. De la mine un veti auzi nicio.

Victor Ponta: Stabilitatea guvernarii si a USL, mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor. O sa am grija sa fie pace

Premierul Victor Ponta a promis marti ca nu va mai face declaratii critice la adresa partenerilor de guvernare, sustinand ca stabilitatea USL este mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor.

La sapte luni dupa nastere, este mai sexy ca niciodata (Galerie foto HOT)

Un copil reprezinta o bucurie, dar si un stres pentru frumoase, care isi fac griji pentru silueta.

Cea mai importanta femeie din politia afgana a murit impuscata

Oficialii din Afganistan au anuntat moartea celei mai importante femei din politia afgana, ucisa prin impuscare de un atacator necunoscut. Aceasta a murit la numai cateva luni dupa ce predecesoarea sa a fost ucisa in acelasi mod.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )