Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta: nu voi mai face nicio declaratie de tensiune in USL. Stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta

Antena3 Antena3,
Ponta: nu voi mai face nicio declaratie de tensiune in USL. Stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai. continuă pe Antena3

Ponta: Voi avea grija sa fie pace in USL, stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai ...

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta, relateaza Mediafax. De la mine nu vor mai auzi romanii-n. r. ) nicio declaratie de tensiune in USL. Din punctul meu de vedere, stabilitatea guvernarii si a USL pana in 2016 este mai importanta decat eventuale declaratii care sa faca rating . ) Eu nu sunt stapanul nimanui, de cand s-a .

Ponta: Voi discuta si cu protestatarii din Piata Universitatii pe subiectul Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca va discuta inclusiv cu protestatarii din Piata Universitatii pe subiectul Rosia Montana, precizand ii va contacta pe cei pe care ii cunoaste, intrucat nu s-au manifestat niste lideri care sa-i reprezinte pe manifestanti, relateaza Mediafax. Ponta a fost intrebat intr-o emisiune Antena 3 daca va cauta un dialog si cu protestatarii din Piata Universitatii, daca va merge in piata pentru a discuta cu ei. Categoric da, si cred ca asta e .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )