Libnet.ro
UNICEF

16:15

O asistenta din Cluj a avut o reactie alergica dupa ce a fost vaccinata impotriva COVID-19

Antena3 Antena3,
O asistenta din Cluj a avut o reactie alergica dupa ce a fost vaccinata impotriva COVID-19

O asistenta din Cluj este prima romanca vaccinata impotriva COVID-19, care a suferit o reactie alergica dupa ce i-a fost administrat vaccinul. continuă pe Antena3

Vaccinare antiCOVID-19 in Romania: O singura reactie alergica dupa administrarea serului la 2.066 de persoane

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 transmite ca luni au fost vaccinate 1. 101 persoane, numarul total de la inceputul campaniei ajungand la 2. 066 de persoane vaccinate, fiind inregistrata o sigura reactie adversa minora de tip alergic.

La Cluj, din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica usoara

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

LA CLUJ Din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

Un doctor din SUA a avut o reactie alergica severa la vaccinul anti-Covid produs de Moderna

Un doctor din Boston, care avea oalergie la crustacee, a avut o reactie alergica puternica dupa imunizarea cu vaccinuldezvoltat de Moderna, a spusmedicul pentru New York Times, citat de.

Reactie alergica severa la vaccinul Moderna. Ce a putut pati un doctor vaccinat anti-covid

Un doctor din Boston a avut o reactie alergica severa dupa ce a pimit vaccinul Moderna. Acesta a fost dus la Urgente, evaluat, tratat si externat. A aparut prima reactie alergica severa la vaccinul Moderna. Un doctor a ajuns la Urgente Doctorul Hossein Sadrzadeh, oncolog la Boston Medical Center, a declarat ca a avut o .

Un doctor din Boston a dezvoltat o reactie alergica severa la vaccinul Moderna. Medicul avea o alergie anterioara, la crustacee

Un doctor din Boston alergic la crustacee a avut o reactie alergica severa la vaccinul Moderna, administrat joi, potrivit Reuters care citeaza New York Times.

Un medic a dezvoltat o reactie alergica severa la vaccinul anti-COVID. El avea o alergie anterioara

Un medic din Boston a avut o reactie alergica severa la vaccinul Moderna, administrat joi. Este prima reactie alergica severa la vaccinul produs de compania biotehnologica americana Moderna facuta publica dupa autorizarea serului in SUA, saptamana trecuta.

O singura reactie adversa la un vaccinat impotriva COVID-19. O asistenta din Cluj era alergica, a primit tratament si si-a revenit rapid

In prima zi a campaniei de vaccinare impotriva noului coronavirus din Romania, din peste 900 de persoane carora le-a fost administrat serul, numai una a avut o reactie adversa, dar si aceea s-a rezolvat rapid, cu un minim tratament.

Doua strazi din Cluj, inundate in prima zi de Craciun, dupa ce o teava s-a spart

Strazile Mamaia si General Dragalina din Cluj-Napoca au fost inundate in prima zi de Craciun, dupa ce o conducta de apa potabila s-a spart, iar apa a intrat in casele oamenilor. Pompierii au intervenit ca sa evacueze apa acumultata in mai multe subsoluri. Totodata, in mijlocul drumului aparut un crater urias ceea ce a dus la blocarea circulatiei pe strada respectiva.

Modul cumplit in care s-a razbunat un barbat din Cluj pe vecinul care sforaie prea tare. Nu e exagerat, dar izolatia fonica a blocului e de vina

Un barbat de 60 de ani din Cluj, care sforaia tare, a fost atacat intr-un mod greu de imaginat de un vecin din bloc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )