Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un doctor din SUA a avut o reactie alergica severa la vaccinul anti-Covid produs de Moderna

B1 B1,
Un doctor din SUA a avut o reactie alergica severa la vaccinul anti-Covid produs de Moderna

Un doctor din Boston, care avea oalergie la crustacee, a avut o reactie alergica puternica dupa imunizarea cu vaccinuldezvoltat de Moderna, a spusmedicul pentru New York Times, citat de. continuă pe B1

Un doctor din Boston a dezvoltat o reactie alergica severa la vaccinul Moderna. Medicul avea o alergie anterioara, la crustacee

Un doctor din Boston alergic la crustacee a avut o reactie alergica severa la vaccinul Moderna, administrat joi, potrivit Reuters care citeaza New York Times.

Reactie alergica severa la vaccinul Moderna. Ce a putut pati un doctor vaccinat anti-covid

Un doctor din Boston a avut o reactie alergica severa dupa ce a pimit vaccinul Moderna. Acesta a fost dus la Urgente, evaluat, tratat si externat. A aparut prima reactie alergica severa la vaccinul Moderna. Un doctor a ajuns la Urgente Doctorul Hossein Sadrzadeh, oncolog la Boston Medical Center, a declarat ca a avut o .

Un medic a dezvoltat o reactie alergica severa la vaccinul anti-COVID. El avea o alergie anterioara

Un medic din Boston a avut o reactie alergica severa la vaccinul Moderna, administrat joi. Este prima reactie alergica severa la vaccinul produs de compania biotehnologica americana Moderna facuta publica dupa autorizarea serului in SUA, saptamana trecuta.

Autoritatea de reglementare a bursei din SUA a dat in judecata Ripple

Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) din Statele Unite a anuntat, marti, ca a intentat o actiune in justitie impotriva Ripple, creatoarea cirptomonedei XRP, pentru oferirea spre vanzarea a unor instrumente financiare in valoare de 1,3 miliarde de dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )