Libnet.ro
UNICEF

13:00

Asociatia Chirurgilor Plasticieni: in cazul unui nou Colectiv, solutia este transferul pacientilor in strainatate

Adevărul Adevărul,
Asociatia Chirurgilor Plasticieni: in cazul unui nou Colectiv, solutia este transferul pacientilor in strainatate

Presedintele Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, Dragos Zamfirescu, spune, la un an de la tragedia Colectiv, ca, daca un astfel de eveniment se repeta maine, sansele de supravietuire ale pacientilor tratati in tara noastra nu vor fi mai mari decat acum un an, singura solutie fiind transferul cat mai rapid in strainatate. continuă pe Adevărul

Asociatia Chirurgilor Plasticieni: In cazul unui nou Colectiv, solutia este transferul pacientilor in strainatate

Presedintele Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, Dragos Zamfirescu, spune, la un an de la tragedia Colectiv, ca, daca un astfel de eveniment se repeta maine, sansele de supravietuire ale pacientilor tratati in tara noastra nu vor fi mai.

Colectiv 1 AN. Seful Chirurgilor Plasticieni: intr-un nou caz Colectiv, singura salvare pentru supravietuitori este transferul in strainatate

Dragos Zamfirescu, presedintele Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, a sustinut, intr-un mesaj postat pe site-ul asociatiei, ca, daca un eveniment precum cel de la Colectiv se va intampla maine, sansele de supravietuire ale pacientilor tratati in tara noastra nu vor fi mai mari decat acum un an, singura solutie fiind transferul cat mai rapid in strainatate.

La un an de la tragedia din Colectiv prind contur primele proiecte de sprijin in cazul unui dezastru similar: Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub gestionarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Proiecte inca in derulare pentru persoanele arse grav in tragedii crunte precum cea din Colectiv. Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )