Libnet.ro
UNICEF

09:30

La un an de la tragedia din Colectiv prind contur primele proiecte de sprijin in cazul unui dezastru similar: Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub gestionarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
La un an de la tragedia din Colectiv prind contur primele proiecte de sprijin in cazul unui dezastru similar: Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub gestionarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Proiecte inca in derulare pentru persoanele arse grav in tragedii crunte precum cea din Colectiv. Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub. continuă pe B1

VIDEO Tragedia din Colectiv: A invins moartea, dar s-a trezit fara cel mai bun prieten si cu un alt chip

Au supravietuit miraculos iadului, dar s-au trezit intr-un cosmar: unii fara maini, altii fara chip. Cu trupurile mutilate, au mers mai departe pentru ca nu au avut de ales. Durerea sufleteasca insa ii urmareste.

VIDEO Ora de dirigentie: tragedia din Colectiv si furia adolescentilor de 16 ani

Fiecare generatie a trait diferit tragedia din Colectiv. Unii au fost revoltati, pe altii i-a aruncat in mlastina conspiratiilor, altii au gasit motivul suprem sa plece cat mai departe. Sunt, insa, unii care au deschis ochii in lume cu aceasta tragedie. Adolescentii care si-au vazut prietenii murind si au cautat sa inteleaga de ce. Pentru ei Colectivul inseamna cel mai mult.

Spitalele care au ingrijit victimele din Colectiv cer despagubiri de patru ori mai mari decat sumele cheltuite

A trecut aproape un an de la tragedia din Colectiv care a luat vietile a zeci de tineri nevinovati si a marcat destinele altor zeci, care sunt obligati sa se confrunte in permanenta cu momentele.

Stadionul din Craiova prinde contur pe zi ce trece (VIDEO)

Viitorul stadion modern din Craiova prinde contur pe zi ce trece, iar muncitorii lucreaza de zor pentru a finaliza lucrarile pana la incheierea acestui an. Noua arena ar urma sa fie inaugurata in primele luni din 2017, iar Universitatea Craiova ar trebui sa joace pe noul Ion Oblemenco meciurile din partea a doua a sezonului. Vedeti mai jos un scurt moment surprins, joi, in vecinatatea stadionului din Craiova.

Colectiv 1 AN. Patronii de cluburi sunt invitati ca duminica seara sa proiecteze spre cer o raza de lumina, in memoria victimelor tragediei din Colectiv

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a facut, vineri, un apel catre patronii de cluburi ca duminica, la ora 22. 32, sa aprinda un proiector si sa ridice spre cer o raza de lumina, in memoria tinerilor care si-au pierdut viata in tragedia din urma cu un an.

Dezvaluiri ale parintelui unui tanar decedat in incendiul din Colectiv: in week-end-ul de dupa, nu am avut cu ce medic de la ATI sa vorbesc! Erau plecati la un simpozion la Poiana Brasov

Jurnalistul Catalin Tolontan si echipa sa dezvaluie noi informatii din zilele ce au urmat dupa tragedia din clubul Colectiv de pe 30 octombrie 2015. Pe blog-ul tolo. ro, jurnalistul publica marturia.

Dezvaluiri ale parintelui unui tanar decedat in incendiul din Colectiv: in week-end-ul de dupa, nu am avut cu ce medic de la ATI sa vorbesc! Erau plecati la un simpozion la Poiana Brasov (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan si echipa sa dezvaluie noi informatii din zilele ce au urmat dupa tragedia din clubul Colectiv de pe 30 octombrie 2015. Pe blog-ul tolo. ro, jurnalistul publica marturia.

Ciolos, intalnire cu supravietuitorii din Colectiv. Am incercat sa atingem o parte din problemele aratate de acest eveniment (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos, intalnire cu supravietuitorii din Colectiv. Recent, Guvernul a aprobat ca tratamentele efectuate in strainatate de victimele tragediei sa fie achitate de.

Marturii cutremuratoare si drama prin care inca trec supravietuitorii din iadul din Colectiv: Un film documentar arata povestile unora dintre ei - VIDEO

30 octombrie - noaptea care a pus in miscare o tara intreaga. Tragedia din clubul Colectiv a starnit reactii, emotii puternice, a dus la demisii, arestari si inchideri de localuri.

Colectiv 1 AN. Parchetul anunta ca se fac cercetari pentru toate faptele sesizate in urma tragediei din Colectiv

Parchetul General al Romaniei anunta, vineri, ca in ancheta Colectiv disjunsa si ramasa in lucru se fac cercetari pentru toate faptele sesizate de catre victime ori alte persoane, prin plangerile depuse.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )