Libnet.ro
UNICEF

10:16

Asociatia Magistratilor din Romania se alatura protestului judecatorilor din CSM

Antena3 Antena3,
Asociatia Magistratilor din Romania se alatura protestului judecatorilor din CSM

Asociatia Magistratilor din Romania se alatura protestului judecatorilor care au refuzat sa mai participe la sedintele plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Astfel, AMRisi. continuă pe Antena3

Presedintele Societatii de Geografi din Romania, filiala Harghita, a incetat din viata

Presedintele Societatii de Geografi din Romania, filiala Harghita, a incetat din viata luni. Voda-Marc Lica-Adrian a fost si profesor director la Scoala Gimnaziala Andrei Saguna din Toplita,.

Premierul Tudose ataca dur: Terente era mic copil pe langa unele banci din Romania

Premierul Mihai Tudose ataca dur unele banci din Romania. Seful Guvernului le compara pe acestea cu celebrul hot al baltilor de la inceputul secolului trecut. Nu prea am ce bani sa am.

Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Paine si produsele de franzelarie sunt cele mai cautate produse din Romania. Peste 8,121 kilograme pe luna sunt consumate, urmate de legume si conserve din legume 6,891 kilograme), fructe 4,089.

Ce profituri au, de fapt, bancile din Romania

Profitul net realizat de bancile din Romania in primele sase luni din acest an este de 2,7 miliarde de lei, un record-istoric, mai ales ca suma echivaleaza cu trei sferturi din castigurile marilor.

Marea BUZUNAREALA: Clan de hoti din Romania, judecati in Franta. Prejudiciu FABULOS (VIDEO)

Sapte femei si cinci barbati, cei mai multi dintre ei romi din Romania care isi trimiteau copiii sa fure din buzunarele turistilor in zona Disneyland Paris, sunt judecati din cauza unei.

Dragnea: S-au luat miliarde din Romania, fara lucrari

Liviu Dragnea a afirmat, duminica seara, in emisiunea Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor, ca din Romania s-au luat miliarde pentru lucrari de infrastructura care nu.

Presedinte AMR: Nu putem pune la indoiala demersul judecatorilor. Lucrurile nu mai puteau fi tinute sub tacere

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre judecatorii carerefuza sa mai.

Chinul prezentatoarei de stiri din Romania continua

Prezentatoarea de stiri Magda Vasiliu isi continua lupta cu birocratia din spitalele romanesti. Cu un copil grav bolnav, Magda Vasiliu are parte de tot soiul de solicitari din partea.

Paradoxul insolventelor din Romania

Desi numarul insolventelor din prim6 luni ale acestui an este similar cu cel al anului trecutanume 4. 442 de proceduri noi), companiile cu cifra de afaceri de peste un milion de euro care au intrat in insolventa au crescut cu aproape 20%. Numarul insolventelor este la minimul ultimilor zece ani, dar pierderile generate creditorilor se afla la cel mai ridicat nivel din perioada analizata. Paradoxul, si anume un minim al insolventelor corelat cu un maxim al pierderilor cauzate mediului de afaceri, este explicat prin profilul firmelor. Mai exact, din totalul companiilor insolvente in primul semestru al anului curent, un numar de 20 de firme au avut venituri mai mari de 10 M EUR in anul anterior, dintre care 11 desfasurau o activitate de distributie, comert sau furnizare de energie.

UNICEF se va implica in problema epidemiei de rujeola din Romania

UNICEF va sustine autoritatile romane in problema epidemiei de rujeola, prin derularea de campanii de informare si constientizare. Reprezentantul UNICEF in Romania, Pieter Bult, i-a preze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )