Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astra Film Festival de la Sibiu aduce 120 de pelicule din 40 de tari

Adevărul Adevărul,
Astra Film Festival de la Sibiu aduce 120 de pelicule din 40 de tari

Cea de-a XXI-a editie a Festivalului International de Cinema de la Sibiu - Astra Film Festival AFF) se va desfasura intre 6 si 12 octombrie, programul oficial al evenimentului prezentand 120 de filme din 40 de tari. continuă pe Adevărul

Astra Film Festival 2014 - cinema documentar de top la Sibiu!

Cea de-a XXI-a editie a Festivalului International de Cinema de la Sibiu - Astra Film Festival se va desfasura in perioada 6 - 12 octombrie 2014. 400 de filme din 90 de tari au fost inscrise in 2014 la Astra Film Festival, din care 120 de filme din 40 tari au fost selectionate in programul oficial. Astra Film Festival 2014 are patru sectiuni competitionale. Sectiunea International aduna cele mai recente filme din toata lumea, cu semnaturile unor autori precum Frederick Wiseman, Michel Gondry sau Corneliu Porumboiu. Filmele din sectiunea Europa Centrala si de Est abordeaza subiecte care definesc identitatea regiunii si redau realitati necunoscute uneori chiar si intre tarile vecine.

Peste 1.400 de persoane in prima seara la Alba Iulia Music Film Festival

Prima seara a Alba Iulia Music Film Festival a strans peste 1. 400 de persoane in fata ecranelor si scenelor din cetate. Dintre acestea, 1. 200 au asistat la evenimentul oficial de deschidere, care a cuprins un recital al maestrului Grigore Lese si proiectia filmului selfie, unul dintre cele mai de succes filme romanesti din ultimii ani, in prezenta echipei filmului.

VIDEO Sase filme in premiera la Dracula Film Festival

Intre 1-5 octombrie, la Brasov va avea loc a doua editie a Dracula Film Festival, o manifestare dedicata cinefililor care indragesc genurile horror si fantasy. Sase lungmetraje vor fi prezentate in premiera in Romania cu acest prilej.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )