Libnet.ro
UNICEF

05:30

Astra Giurgiu, victorie fara emotii cu Voluntari la debutul lui Flavius Stoican pe banca ilfovenilor

Online Sport Online Sport,
Astra Giurgiu, victorie fara emotii cu Voluntari la debutul lui Flavius Stoican pe banca ilfovenilor

Astra Giurgiu a castigat, duminica dupa-amiaza, cu 2-1 in deplasare contra nou-promovatei FC Voluntari prin golurile izbutite de Alibec si De Amorim, cei doi jucatori pe care Steaua I-a dorit cu insistenta in aceasta vara. La gazde a debutat pe banca tehnica Flavius Stoican, dar acesta nu a reusit sa faca nici macar o jumatate de minune in cateva zile. continuă pe Online Sport

Astra Giurgiu urca la conducerea Ligii 1 dupa victoria cu Voluntari

Astra Giurgiu a castigat, duminica dupa-amiaza, cu 2-1 in deplasare contra nou-promovatei FC Voluntari prin golurile izbutite de Alibec si De Amorim, cei doi jucatori pe care Steaua I-a dorit cu insistenta in aceasta vara. La gazde a debutat pe banca tehnica Flavius Stoican, dar acesta nu a reusit sa faca nici macar o jumatate de minune in cateva zile.

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2, in Liga I

Astra Giurgiu a invins in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia FC Voluntari, intr-o partida din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputata duminica, anunta Agerpres. Elevii lui Marius Sumudica.

Steaua a cerut demisia conducerii CCA, dupa arbitrajul de la meciul cu Astra Giurgiu

Clubul de fotbal Steaua Bucuresti a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, in urma arbitrajului de la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, anunta site-ul Stelei. Steua a pierdut meciul impotriva.

Valeriu Argaseala, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu: O sa cer scoaterea din arbitraj a lui Coltescu. O sa cer si demisia lui Kyros Vassaras, trebuie sa facem curatenie

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, miercuri seara, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-2, ca va cere scoaterea din arbitraj a centralului Sebastian Coltescu si demisia.

Liga I: Astra Giurgiu - Steaua Bucuresti 2-0 / Arbitrii au anulat 3 goluri valabile marcate de Steaua

Steaua Bucuresti a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), de formatia Astra Giurgiu, acesta fiind primul esec al ros-albastrilor in actualul sezon al Ligii I. Arbitrul Sebastian Coltescu a anulat trei goluri marcate de Steaua, doua in prima repriza si unul in partea secunda.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )