Libnet.ro
UNICEF

14:45

Astra Giurgiu urca la conducerea Ligii 1 dupa victoria cu Voluntari

Online Sport Online Sport,
Astra Giurgiu urca la conducerea Ligii 1 dupa victoria cu Voluntari

Astra Giurgiu a castigat, duminica dupa-amiaza, cu 2-1 in deplasare contra nou-promovatei FC Voluntari prin golurile izbutite de Alibec si De Amorim, cei doi jucatori pe care Steaua I-a dorit cu insistenta in aceasta vara. La gazde a debutat pe banca tehnica Flavius Stoican, dar acesta nu a reusit sa faca nici macar o jumatate de minune in cateva zile. continuă pe Online Sport

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2, in Liga I

Astra Giurgiu a invins in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia FC Voluntari, intr-o partida din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputata duminica, anunta Agerpres. Elevii lui Marius Sumudica.

Liga I: Astra Giurgiu - Steaua Bucuresti 2-0 / Arbitrii au anulat 3 goluri valabile marcate de Steaua

Steaua Bucuresti a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), de formatia Astra Giurgiu, acesta fiind primul esec al ros-albastrilor in actualul sezon al Ligii I. Arbitrul Sebastian Coltescu a anulat trei goluri marcate de Steaua, doua in prima repriza si unul in partea secunda.

Valeriu Argaseala, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu: O sa cer scoaterea din arbitraj a lui Coltescu. O sa cer si demisia lui Kyros Vassaras, trebuie sa facem curatenie

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, miercuri seara, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-2, ca va cere scoaterea din arbitraj a centralului Sebastian Coltescu si demisia.

Steaua a cerut demisia conducerii CCA, dupa arbitrajul de la meciul cu Astra Giurgiu

Clubul de fotbal Steaua Bucuresti a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, in urma arbitrajului de la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, anunta site-ul Stelei. Steua a pierdut meciul impotriva.

Astra Giurgiu, victorie fara emotii cu Voluntari la debutul lui Flavius Stoican pe banca ilfovenilor

Astra Giurgiu a castigat, duminica dupa-amiaza, cu 2-1 in deplasare contra nou-promovatei FC Voluntari prin golurile izbutite de Alibec si De Amorim, cei doi jucatori pe care Steaua I-a dorit cu insistenta in aceasta vara. La gazde a debutat pe banca tehnica Flavius Stoican, dar acesta nu a reusit sa faca nici macar o jumatate de minune in cateva zile.

Dinamo revine la sefia Ligii 1 dupa trei ani si jumatate

Victoria obtinuta joi seara pe teren propriu in fata nou-promovatei FC Voluntari a propulsat-o pe Dinamo pe primul loc in clasamentul Ligii 1 dupa sase etape complete.

Sumudica stie cum sa elimine pe Alkmaar. Doua transferuri anuntate la Astra

Marius Sumudica este increzator inaintea dublei cu Alkmaar din playoff-ul Ligii Europa, iar victoria din campionat cu Steaua a dat aripi tehnicianului de la Astra Giurgiu.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul de la Rogers Cup cu Agnieszka Radwanska, in care a revenit si s-a impus desi a pierdut primul set cu 0-6, ca sportiva poloneza a jucat extraordinar in prima parte a confruntarii, dar ea a ramas concentrata si a luptat pana la sfarsit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )