Libnet.ro
UNICEF

06:00

Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Antena3 Antena3,
Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal, miercuri, dupa ce a invins-o pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 3-0 1-0), in deplasare, in mansa a doua a. continuă pe Antena3

Astra, prima finalista a Cupei Romaniei. Giurgiuvenii au trecut la scor de neprezentare de ACS Poli Timisoara

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a castigat cu 3-0 partida contra lui ACS Poli Timisoara. Dupa ce si in partida tur se impusese cu 4-1, elevii lui Marius.

Programul semifinalelor Cupei Romaniei la handbal feminin

Federatia Romana de Handbal a anuntat programul meciurilor din Final 4-ul Cupei Romaniei de la finalul acestei saptamani.

Astra Giurgiu, calificare in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima finalista din Cupa Romaniei dupa 3-0 in deplasare cu ACS Poli Timisoara in returul semifinalelor. Fosta campioana castigase in tur cu 4-1.

Astra aproape sa piarda la masa verde meciul cu Timisoara

Oficialii clubului Astra Giurgiu au fost la un pas de o gafa monumentala care ar fi dus la pierderea calificarii in finala Cupei Romaniei.

Emotii mari: se stabilesc finalistele Cupei Romaniei. Unde se vad meciurile retur in urmatoarele doua zile

Dintre partidele programate pentru astazi si maine, una e doar o formalitate, in timp ce cealalta e pe muchie de cutit. Finala se va juca la 27 mai.

Cota atractiva pentru Juventus in finala Cupei Italiei

Juventus si Lazio se dueleaza, miercuri seara, cu trofeul Cupei Italiei pe masa, iar la pariuri cotele pentru acest meci sunt extrem de atractive. Juventus porneste cu prima sansa si are o cota buna la victorie, mai ales dupa ce a castigat ultimele 9 meciuri cu Lazio in toate competitiile. Mai precis, de la 1-1 in deplasare inregistrat in 25 ianuarie 2014 echipa torineza are victorii pe linie cu Lazio.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )