Libnet.ro
UNICEF

09:15

Atac armat in Capitala. O femeie impuscata in cap si alti doi barbati, raniti

Antena3 Antena3,
Atac armat in Capitala. O femeie impuscata in cap si alti doi barbati, raniti

Update 18. 46 - Victimele sunt doi barbati si o femeie. Unul dintre barbati, in varsta de 35 de ani, are rani la nivelul abdomenului, iar o femeie de 25 de ani a fost impuscata grav la nivelul ochiului. in ata. continuă pe Antena3

UPDATE. Atac armat in Capitala: Trei persoane, ranite. Autorul a fost identificat.

UPDATE: Autorul atacului din Militari a fost identificat, transmite B1. Barbatul de 65 de ani este tatal tinerei de 25 de ani - raniti in incidentul de la Cora Lujerului. Cel mai probabil, femeia isi va pierde ochiul, a declarat directorul Spitalului de Oftalmologie pentru B1 TV. ---- O tanara de 25 de ani, implicata in incident, se afla in stare grava la spital. Ea a fost impuscata in ochi cu o arma cu bile de cauciuc, conform Romania TV. Doi barbati, in varsta de 36 si 65 de ani, care au .

Alti doi candidati surpriza la sefia FRF

Desi Gica Popescu este in acest moment unicul candidat anuntat pentru alegerile de la Federatia Romana de Fotbal, fostul international spune ca stie cel putin alti doi oameni care vor intra in cursa pentru Casa Fotbalului.

Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari. Trei victime au fost transportate la spital. O femeie de 25 de ani a fost impuscata in ochi

Un conflict armat a avut loc, sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari. Mai multe apeluri la 112 semnalau mai multe impuscaturi in zona Lujerului. Potrivit primelor informatii, doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept, au fost transportati la spital.

Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. Victimele au fost transportate la spital

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 23 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept. Acestea au fost trasportate de urgenta la spital.

UPDATE Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. O tanara de 23 de ani a ramas fara ochiul drept

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept.

VIDEO Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. O tanara de 23 de ani a ramas fara ochiul drept

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani.

Atac armat in Capitala. Un barbat a fost impuscat

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Barbatul a fost transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai.

Barbat, impuscat de trei ori intr-un atac armat in Bucuersti

Un barbat a fost impuscat in Capitala, in aceasta seara, de trei ori, dupa care a intrat intr-o benzinarie sa ceara ajutor, optrivit surselor de presa.

Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari din Bucuresti, soldat cu trei victime

Un conflict armat a avut loc, sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari. Mai multe apeluri au fost primite la 112 care semnalau producerea unor impuscaturi. Potrivit primelor informatii, ar exista deja mai multe persoane ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )